Ramazan Gürgöze; Salıbaba Mahallesi Sakinleri İle Buluştu

Cuma namazını Salıbaba Mahallesi’nde kıldı. Ardından vatandaşlarla sohbet etti, ikramları geri çevirmedi.. AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, vatandaşla hasbihal etti, “hep birlikte olma” sözünü verdi.

Ramazan Gürgöze; Salıbaba Mahallesi Sakinleri İle Buluştu

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ekibini de yanına aldı. Salıbaba Mahallesi’nde Cuma namazını kıldı. Ardından mahalle sakinleriyle sohbet etti, dert dinledi, çözüm aradı.

“Yarın başlayacak olan ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum. İlk teravihi inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz ve ardından da bu gece sahura kalkacağız. Bu gireceğimiz ramazan ayının İslam dünyasında ki sorunların giderilmesini temenni ediyorum. Ramazanın ve duaların kabul olması yapacağımız  ibadetlerin kabul edilmesini temenni ediyorum. Ak parti il başkanlığı olarak yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte her Cuma günü bir camide kılıyoruz ver vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu gün ikincisini gerçekleştirdiğimiz Salı babalı hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Onların sıkıntılarını dinledik. Seçim yokken bile vatandaşımızın içinde olmaya onların sorunlarını dinlemeye gayret ediyoruz. Çünkü biz siyasetimizi vatandaşımız ile birlikte yapıyoruz. Cumhuriyet kurulduğu günden beri haklın olduğu yerdedir. Halkımız nerdeyse ak parti oradadır. Vatandaşımızın gönlünü kazanmayı oy kazanmak kadar önemli buluyoruz. Bildiğiniz üzere Pazar günü 3. Olağan üstü kongremizi gerçekleştirdik. Tüm teşkilatlarımızın ak partiye gönül veren gönül dostları vardı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan partimize geri döndü. Partimizin genel başkanı oldu.  Çünkü 21 mayısta çıtayı çok yükseğe çıkardı. Bizler seçim olmadan da halkımızın arsındayız. Her Cuma bir mahallede olarak halkımız ile bir arada olacağız. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Bizlere eşilk eden sürekli biz ile birlikte olan teşkilat mensubu arkadaşlarımızda teşekkür ediyorum” dedi

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 18:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137