Ramazan, Kültür Park'ta Bir Başka Güzel

Elazığ Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri, Kültür Park Amfi Tiyatroda her akşam farklı bir sanatçının katılımıyla devam ediyor

Ramazan, Kültür Park'ta Bir Başka Güzel

Ramazanın ruhuna yakışır etkinliklerin icra edildiği Kültür Park Amfi Tiyatroda teravih namazı sonrası başlayıp gece 23.30’a kadar devam eden programlarda, yerel tasavvuf gruplarının sahneleri öncesinde Bil-Kazan yarışma programı ile sahne alan Fatih Çakar, kendine has üslubu ile misafirlere oldukça keyifli anlar yaşatıyor. Öğretirken kazandıran yarışma programına vatandaşlarımızın da ilgisi oldukça yüksek.

Harput İlahi Grubu Hayran Bıraktı

Kanal Fırat ekranlarından da canlı olarak yayınlanan etkinliklerde sahne alan Harput İlahi Grubu, alanı dolduran misafirlere duygu dolu anlar yaşattı. Semazenler eşliğinde birbirinden güzel eserler okuyarak Ramazanın maneviyatını yaşatan Harput İlahi Grubu, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

3 Haziran Cumartesi günü ise Samini Tasavvuf Topluluğu etkinlik alanında sahne alacak. 21.45’te başlayıp gece 23:30’da sona eren Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nde, 4 Haziran Pazar günü ise Grup Buhara izleyicilerle buluşacak.

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayıp daha sonra Semazen gösterileri, ilahi ve kaside dinletileriyle devam eden Ramazan programlarına, 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137