İş insanı ve inşaat mühendisi Recep Ceylan, düzenlediği basın toplantısı ile Deva Partisi Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, 28. Milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olan Recep Ceylan’a başarılar diledi.

Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi

Deva Partisi İl Başkanlığına gidererek Elazığ milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Recep Ceylan, milletvekili seçilmesi halinde sorunların çözüme kavuşturulması için çalışacağını ifade etti.  

Recep Ceylan, “Milletimizin desteğiyle sistemin verdiği aksaklıkları inşallah 14 Mayıs’ta sona erdireceğiz. 2020 yılında kurulduğundan bu yana azmin, mücadelenin ve başarının simgesi olan DEVA Partisi’nin bu seçimin parlayan yıldızı olacağını hep birlikte göreceğiz. İçinde bulunduğumuz ekonomik burhan yönetilememekte ve her geçen gün halkımızın alım gücü azalarak fakirleşmektedir. İnsanlarımız tarım arazilerini ekemez ve hayvancılık yapamaz hale gelmiştir. Çıktığımız bu yolda sizlere açık ve net bir şekilde ifade ediyorum, inandığım değerlerden hiçbir zaman taviz vermeden çalışacağım ve çalışmalarıma istikrarlı bir şekilde devam edeceğim. Sistemin verdiği aksaklıkları çözüme kavuşturmak için, daha yaşanabilir Elazığ için var gücümle çalışacağım” dedi.