Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Yılın En İyi Rektörü Seçildi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, bu yıl ikincisi düzenlenen “Avrupa Ödülleri” töreninde yılın en iyi rektörü seçildi. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ödülünü İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen törende aldı.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Yılın En İyi Rektörü Seçildi

Türkiye'nin Protokol Dergisi 'BY Protokol' tarafından düzenlenen 2021 yılı Avrupa Ödülleri'nin ikincisi İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirildi.

Zafer Kiraz’ın sunumuyla gerçekleşen törene; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş başta olmak üzere, siyasiler, bürokratlar, akademisyenler, oyuncular, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan BY Protokol Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yazıcı, büyük bir titizlikle ödül sahiplerini belirlediklerini ifade ederek yoğun gayret gösteren jüri üyelerine teşekkür edip ödül alan isimleri de tebrik etti.

Açılış konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Gerçekleştirilen törende Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yılın en iyi rektörü ödülüne layık görüldü. Rektör Göktaş’a ödülünü Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu takdim etti.

GÖKTAŞ: ÖDÜLÜ LAYIK GÖREN JÜRİ ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yılın en iyi rektörü ödülünü alan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş yaptığı konuşmada, “Aziz şehir Elazığ’dan herkese selamlar getirdim. Bu ödülün verilmesinden dolayı BY Protokol Dergisi’nin sahibi Barış beye ve jüri üyelerine teşekkür ediyorum. Üniversitemizin ve akabinde Elazığ’ın çok daha iyi yerlere gelmesi için yoğun bir şekilde mesai menfumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz. Bir kez daha bizlere bu ödülü layık gören jüri üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kenan
Kenan - 3 yıl Önce

SayınRektör iyi hoş ancak abartmayalım, örnek vereyim mesela, Elazığın komşuları Malatya'da, Diyarbakır'da, Erzlncan'da en popüler fakültelerin başında yer alan Hukuk Fakülteleri var ancak Elazığ 'da yok.. Elazığ neden 20 yıldır hep kel bu 3 şehrin yanında...

Fırat
Fırat - 3 yıl Önce

20 Sene geçmiş Elazığa tek bir bakanlık dahi verilmemiş. Bakanlık düzeyinde 20 yıldır temsili olmayan birkaç tane vilayetten birisi. Bu gibi başarı ödülleri Elazığa samimi gelmiyor. Üniversitemizde halen bir hukuk, eczacılık yok.Bu gibi suni ödüller Elazığı kesmiyor.Elazığ artık daha somut, belirgin, yere basan pozitif ayrımcılıklar görmek istiyor. Deoremden sonra Elazığ 30 yıl geriye döndü. Daha fazla yatırıma, fabrikaya. Sanayiye ihtiyaç duyuyor. Bu gibi ödüllerle Elazığ kötü talihini kıramaz. Allahtan dilerim Elazığ hakettiği yerlere gelir

İYİ HOŞ AMA ...
İYİ HOŞ AMA ... - 3 yıl Önce

sayın rektör iyi hoş ama diş hekimliği hastanesini büyük yapacağız dedi diye bayağı övdük bayağı destek çıktık ancak gene küçük iki üç yıl sonra ihtiyacı karşılamayacak bir şey yapıyorlar... yeni kampüste fakülteler yapacağız diyor halen açılan tek temel yok.. üniversitenin içinde bazı sosyal etkinik alanları yapacağız diyor gene bir şey yok ortada... tek yaptığı diş hastanesini büyütmek onu da yeteri kadar büyütememiş.. çok övdüm övüyordum artık övmek için bekleyecem biraz git gide elazığ siyasetçilerine benzemeye başlamış laf çok icraat yok... inşAllah ben yanılırım ama görüntü gidişat böyle ... ilk geldiğinde iyi giriş yaptı şimdi klasik elazığ bürokratı siyasetçileri gibi oldu

genç
genç - 3 yıl Önce

Acaba hangi kriterlere göre birinci seçildi? Kutbettin Demirdağ, Üniversitenin çok büyük bir ihtiyacı olan Avrupa standartlarında bir kütüphane kazandırdı. Ayrıca şehrin çok büyük ihtiyacı olan Diş Hekimliği Fakültesini ve Mimarlık bölümlerini açtırdı. Acaba bu rekör bey Fırat Üniversitesine ne yaptı da birinci seçildi.

mehmet
mehmet - 3 yıl Önce

demek ki neymiş, başarı için illa o memleketli veya o üniversiteden olması gerekmiyormuş. TEBRİKLER sayın rektörüm..

Bekir
Bekir - 3 yıl Önce

Rektör beyin kıymetini bilmek lazım. Bazı uygulamaları rahmetli efsane vali Recep Yazıcıoğlu’nu hatırlatıyor

Mustafa kaya
Mustafa kaya - 3 yıl Önce

Keşke şu hocadaki başarı ve nezaketin yarısı bizim siyasilerde olsaydı

:(
:( - 3 yıl Önce

Yılın belediye başkanı, milletvekili, rektörü vs hepsi Elazığ dan. Son yıllarda şehrin vizyonu da buna şahitlik ediyor zaten:))))

ali2323
ali2323 @:( - 3 yıl Önce

Fıkra gibi dimi


SIRADAKİ HABER

banner137