Kahramanmaraş’ta 7,4 büyüklüğünde yıkıcı bir deprem meydana geldi.

Meydana gelen depremin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde bazı bölümlerde sıva çatlamaları meydana geldi.

Depremin ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz ve yetkili heyet hastanede incelemelerde bulundular.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada hastanede olumsuz bir durumun bulunmadığı ve sağlık hizmetinin devam ettiği söylendi.

Yeni Dönem İl Genel Meclisi Toplantısı Yapıldı! Yeni Dönem İl Genel Meclisi Toplantısı Yapıldı!

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle Üniversite Hastanemizdeki bazı bölümlerde sıva çatlakları ve dilatasyon bağlantılarında dökülmeler oluşmuştur. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz anında hastane binasında incelemelerde bulunarak oluşan küçük çaplı hasarları yerinde incelemişlerdir. Fırat Üniversitesi Hastanesinde her hangi bir olumsuzluk bulunmamakta olup hastanede tüm sağlık hizmetleri kesintisiz devam etmektedir. Öte yandan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Başhekim Prof. Dr. İrfan Kaygusuz hastanedeki personellere ve acil serviste tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundular” denildi.