2016 – 2017 eğitim öğretim boyunca emek veren öğretmen ve öğrencilerin eserleri Resim, Teknoloji, Tasarım ve Bilim Şenliği’nin açılışında sergilendi.

Gazi Orta Okulu Müdürü Veysel Sarıgül

‘’2016 – 2017 Eğitim öğretim yılın da okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin düzenlemiş olduğu teknoloji tasarım , görsel sanatların ve bilim sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Emeği geçen bütün öğrencilerime ve çalışanlara teşekkür ederim .  Burada şenlik havasın da açılış yaptık. Öğrencilerimizin emeklerini sergiledik. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ‘’Gazi Orta Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim , teknoloji tasarım ve fen ile ilgili sergilerini gezdik. Gerçekten öğrencilerimiz çok güzel projeler çalışmalar yapmışlar. Ben öğrenci ve öğretmenlerimizi  bu çalışmalarından dolayı tebrik edip kutluyorum. Geleceğimiz olan gençler inşallah ilerde de bu başarılarını devam ettirir. Dünya liginde eserler yapmaya ve Ülkemizi en iyi noktaya taşıyabilecek gençlerimize teşekkür edip başarılarının devamını diliyorum ‘’ dedi.