Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan programı kapsamında Esentepe, Yıldız Bağları ve Fevzi Çakmak Mahallesi minibüs duraklarını ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Arslan partisinin il başkanlığında ilk olarak CHP 25. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili, 24. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Ali Özcan ardından CHP 27. Dönem Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile bir araya geldi.

Başkan Adayı Arslan seçim çalışmaları çerçevesinde Esentepe, Yıldız Bağları ve Fevzi Çakmak Mahallesi minibüs duraklarını ziyaret etti.

Burada minibüs şoförleri ile bir araya gelen Arslan şehrin içerisinde bulunduğu ulaşım sorununa değinerek bir Nisan’dan itibaren yürüteceği çalışmaları anlattı.

Ziyaretlerinin ardından partisinin il başkanlığına geçen Arslan burada ilk olarak CHP 25. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili, 24. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Ali Özcan’ı ağırladı.

Özcan’ın ziyaretinin ardından CHP 27. Dönem Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile bir araya gelen Arslan şehrin içerisinde bulunduğu seçim atmosferini değerlendirdi.

ARSLAN: ÇOK MEMNUN OLDUK

Özcan ile basına açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, konuşmasında 1 Nisan sonrası hayata geçireceği çalışmalarından bahsetti ve Özcan’a ziyaretinde dolayı teşekkür ederek, “Seçim çalışmalarımıza tüm yoğunluğuyla devam ederken, kıymetli milletvekilimiz Elazığ’a geldiğini ve bizi ziyaret etmek istediğini ifade ettiler. Bu noktada çok memnun olduk. Dün akşam bir televizyon programında da kendisinden bahsettim. Özcan’ın mecliste, Elazığ’da olası bir deprem için ne tür önlemler alınacağını sorduğu bir konuşması vardı. Biz de takip ediyorduk. Neticede bir deprem oldu. Tabii ki kimse bir Elazığ depremini arzu etmez ama vefat eden deprem uzmanı Mete Işıkara’nın da “Elazığ’daki bir depremi görmek istemem” diye bir ifadede bulunması aslında uzmanların bu konuda ne demek istediğini bize gösteriyor” dedi.

ARSLAN: BÜTÜN BUNLARIN ÇÖZÜLMESİ GEREKİR

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan “Bizler bu şehirde Belediye’ye aday olurken karşımıza şehrin çarpık kentleşmesi, altyapı problemi, imar problemleri çıktı. Özellikle imar problemlerinin, belirli çevrelere yoğunlaştırılarak, kişiye özel uygulamalar yapılarak, halkın, toplumun güvenini rencide eden bir araç haline gelmesi ciddi manada Elazığ’ın ekonomisini tıkayan, Elazığ’ın geleceğini karartan bir hadise oldu. Bütün bunların çözülmesi gerekir. Biz Elazığ’da yaşıyoruz. Şehrimizi seviyoruz. Şehrimizde yaşayan insanların can güvenliğinin sağlanmasını ve mekânsal sorunların halledilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.