Saadet Partisi İftar Programı Düzenledi

Saadet Partisi İl Başkanlığı iftar programı düzenledi. İftar yemeğine Saadet Partililerin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi’nden de katılım sağlandı.

Saadet Partisi İftar Programı Düzenledi

Saadet Partisi bir otelde iftar programı düzenledi.

İftar programına CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Bodruk ve partililer katıldı.

DURAN: BUGÜN FARKLI BİR İTTİFAKLA YANINIZDAYIZ

CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, iftar programına davet edilmekten mutlu olduklarını ifade ederek, “Saadet Partisi’nin bizi iftar programına davet etmesi bizi onurlandırmıştır. İl örgütüm adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Sürecin devamında da hep beraber olacağız. Abdullah beye teşekkür ediyorum. Kendisine de şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. 2018 yılındaki genel seçim öncesinde ittifaklar konusunda bir oluşum olması gerekti. Çünkü mevcut sistem bunu gerektiriyordu. Bu sistemden sonra biz Saadet Partisi, İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi bir yola çıktık. Bu yol geriye kalan 5 yıla bakıldığında süreci hep birlikte ortak akılla beraber yürüttük. Bu süreçte de aynı şekilde yürüyeceğimizden yana şüpheniz olmasın. Bugün farklı bir ittifakla yanınızdayız. Daha önceden farklı listelerle girme fikri hiç oluşmamıştı. Ancak ittifakımızı o kadar çok içimize sindirdik ki bu yılda yürümenin, aynı siyasi parti amblemi altında siyaset yapmanın bile kabulünü gördük.” dedi.

BODRUK: RAMAZAN BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Bodruk, programa katılım sağlayanlara teşekkür ederek, “İdrak ettiğimiz ramazan aynının son günlerinde yaptığımız iftar programımızın hayırlı olması temenni ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, ramazan bayramınız şimdiden hayırlı olsun.” diye kaydetti.

AKIN: BİZ TEKRARDAN SEÇİLDİĞİMİZDE PROJELERİMİZİ YAPACAĞIZ

Elazığ’a dair birçok projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirten CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, “Biz son 3 yıl içerisinde memleketimizin her sorununu tespit ettik, projeler ürettik ve inşallah biz tekrardan seçildiğimizde bu projelerimizi yapacağız. Geldiğimizde neler yapacağımız bellidir. İlimizin başta işsizlik sorununu çözeceğiz. Her ilçeye ve yöreye iş imkanı sunacağız. Ticaretini kalkındıracağız. Elazığ’da tarım ve hayvancılığı ayağa kaldıracağız. Tüm ilçelere tarımsal sulama sistemlerini kuracağız. İlçelere sözünü verdiğimiz tüm köprü ve bağlantı yollarını yapacağız. Tüm ilçelere hak ettiği sayıda ve söz verdiğimiz konutları yapacağız.  Tüm ilçelerimize turizm yatırımı yapacağız. Hazar Gölümüzü ayağa kaldıracağız. İlçelerdeki hastaneleri ve okulları tam donanımlı hale getireceğiz. Doğalgaz gitmeyen her yere doğalgazı ulaştıracağız. Muhtarlarımızın her sorununa koşacağız. İlimizin maden zenginliklerini tekrardan ilimize kazandıracağız.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137