Saadet Partisi İl Başkanı Akın Cinayet Olayları İle İlgili Açıklama Yaptı

Cuma günü Elazığ’da 14 yaşında bir çocuğun öldürülmesi, Cumartesi günü de arka arkaya gelen 3 kadın cinayeti ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, olayların ihmale gelmeyeceğini ve iyi okunması gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Akın Cinayet Olayları İle İlgili Açıklama Yaptı

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ’da iki gündür arka arkaya gelen cinayet haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

AKIN: İLİMİZDE SON GÜNLERDE ARTAN CİNAYET OLAYLARI DAHA ÖNCE HİÇ KARŞILAŞMADIĞIMIZ ŞEKİLDE ARTIYOR

Akın açıklamasında, “İlimizde son günlerde artan cinayet olayları daha önce hiç karşılaşmadığımız şekilde artıyor. Siyasetçiler olarak bu olayları iyi okuyup buna göre önlem almamız gerekiyor. Şu çok açık bir gerçek ki ülkemiz son 20 yılda, en büyük değerlerini kaybetti. Kaybedilen değerlerin en başında milletimizin 100 yıllık birikimi olan fabrikaları özelleştirildi satıldı. Türkiye’nin en büyük maden rezervleri aynı arka plana sahip kişilere ihale edildi. Kamu kurumlarında her türlü israf ve istismar ile milletimizin kaynakları eksiye düşürüldü. Ekonomi modeli diye, geri kalmış ülkelerin sarıldığı borç, vergi, zam ve faizle milletimiz şu anki ekonomik buhrana terkedildi. Üzülerek ifade etmeliyim ki gençlerimizin önemli bir kısmı uyuşturucunun pençesinde. Ahlaki yozlaşmanın boyutu ise oldukça büyük. Hoşgörü, komşuluk hakkı, iyi insan olmak, insanlara faydalı olmak maalesef yanlış politikalardan dolayı unutuldu ve insanlarımız artık basit hak arama davaları ile adliyenin kapılarına gidiyor” dedi.

AKIN: BUNUN VEBALİ BÜYÜKTÜR

Sorunların akılla, bilgiyle, plan ve projeyle çözüleceğini ifade eden Akın, “Saadet Partisi olarak Elazığ’ımızın her yerine gidiyoruz. İnsanlarımızın sorununu biliyoruz ve projelerimizi buna göre ürettik. Her yerde anlatıyoruz. Diğer siyasi partilerinde bunu yapması büyük önem arz ediyor. Eğer insanlara faydalı olma fikriniz varsa bunu ortaya koymanız gerekir. Yoksa ciddi olduğunuzu iddia edemezsiniz. Siyaset ciddiyet ister, insanların geleceği bizim kararlarımızla şekilleniyor. Bunun vebali büyüktür. Bunu hiç bir siyasinin unutmaması gerekir” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137