Saadet Partisi İl Divan Toplantısı Partililerin Katılımıyla Gerçekleşti

Saadet Partisi İl Divan toplantısı partililerin katılımıyla gerçekleşti.Saadet partisi İl Divan toplantısı parti binasında yapıldı.

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı Partililerin Katılımıyla Gerçekleşti

Toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Saadet partisi İl Sorumlusu Av. Bekir Kılıç ve partililer katıldı.

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Yerli uçağın yerli arabaların nerede yapılacağı bütün masraflar bana ait Elazığ da bulunan medyayı da alalım gidelim fabrikaları gezelim. Ak partililerde bize eşlik etsin gidip gezip görelim. Gerçekten böyle bir şey yoktur. İnsanlar kandırılıyor. Bular doğru değil. Biz siyaset yapıyoruz. Ama siyasetin de mutlaka karşılığı dürüstlük olmalı diliyorum . Katılan herkese çok teşekkür  ediyorum” dedi.  

Saadet Partisi İl Sorumlusu Av. Bekir “ Bu vesile ile ben Elazığlı hemşerilerimin ramazanlarını hayırlı ediyorum. Bütün dünyada akan kan Müslüman kanıdır. Maalesef üzülerek ifade etmek zorundayım ki bu kanı akıtanlar ile dostluk kuruyorlar. Ülke imkanlarını bu emperyalist güçler akıtsın diye peşkeş çekiliyor. En son şu trump  efendi bir İslam ülkesini ziyaret etti.  Oraya tahsilata" gitti dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2017, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137