Saadet Partisi İl Divan Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

HACIBEKİROĞLU: BİZ TÜRKİYE’DE DESTANLAR YAZDIK

Toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Bu mahalli idareler deyince ilk olarak Türkiye’de Osmanlı’dan sonra gelen Parti Saadet Partisi’dir. Bakın vatandaşlarım beni dincliyor, dikkatle dinlemelerini rica ediyorum; Türkiye’de belediyecilik deyince acaba belediye neye yarar? Belediyenin hizmeti nedir dahil bilmeyenler Refah Partisi’nin 1994 yılında yapılan mahalli idareler seçiminde 3’te 2, belediye başkanlıklarını kazanan Refah Partisi destanlar yazarak herkesin ağzını açıkta bırakarak; belediyecilik te varmış, belediyelerin de hizmeti varmış diye biz Türkiye’de destanlar yazdık. Hatta Konya Bütükşehir Belediye Başkanımız Japonya’ya çağrılarak; 5 günlük Japon Belediye Başkanlarına konferanslar, brifingler belediyecilik dersini vermişti, hatırlayın o günleri. Arkadaşlar biz Elazığ’dayız, şu anda etki alanım İl Başkanı olarak Elazığ’dır. Biz Elazığ’da Sayın Behçet Susmaz’dan Belediye’yi alırken o günkü 5 trilyon civarında bir parayla belediyeyi devir aldık. Bizim milli görüş zihniyetini taşıyan o günkü belediye başkanımız 31 yaşında 1 gün bürokrasi hayatı yok, teakvando okulundan gelmek genç bir çocuk. Be Allah nasip etti ve biz bu arkadaşlar belediyeyi aldığımız zaman Elazığ’ın o gün ne durumda olduğunu hepiniz biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

HACIBEKİROĞLU: ELAZIĞLILARDAN ALACAĞIMIZ VAR

“Bizim Elazığlılardan alacağımız var” diyen Başkan Hacıbekiroğlu, “Ben bazen şunu söylüyorum; bizim Elazığlılardan alacağımız var. Elazığlılar bizim alacağımızı ödemek zorundadırlar. Çünkü niye? Biz Elazığ’a hizmet etmişiz, Elazığ’ın, yetimin, garip gurabanın bir kuruşunu kimseye yedirmemişiz. Bir kuruş borçlandırmamışız ve biz Elazığ’a tertemiz bir sayfayı teslim etmişiz. Onun için Elazığlılar kadirşinastırlar, Elazığlılar dinine, diyanetine bağlıdırlar. Elazığlılar milli görüş tarihinde milli görüşe en yüksek desteği vermişler, onun için Elazığlılar bizim bu yaptıklarımızı unutmamışlar. İnşallah yapacağımız bu mahalli idareler seçiminde Elazığ’ın 20 tane belediye başkanlığını tekrar milli görüşün kadrosuna teslim edecekler diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HACIBEKİROĞLU: BİZ ÇAREYİ SUNUYORUZ

İl Başkanı Hacıbekiroğlu, “Bir muhalefet partisinin mecliste olan bir muhalefet partisinin bir iktidar partisinin yanında yer alarak, bir iktidar partisinin men etmekte sadece Sayın Devlet Bahçeli ile dünyada bir ilktir. Onun için bu sorunların hepsi katlanarak geliyor, büyüyor. Ancak çare nedir? biz çareyi sunuyoruz, ne yapacağımızı sunuyoruz. Önümüzdeki 31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde bu köhnemiş zihniyeti partileriyle beraber sandığa gömeceksiniz ve saadet partisini iktidara getireceksiniz. İktidara getireceksiniz” dedi.

Toplantı daha sonra ilçe ve belde belediye başkan adayları ve aday adaylarının tanıtımı ile devam etti.

,