24 Haziran’a az bir süre kara Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MUSTAFA EMRE: GERÇEKLER GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEN KAÇIRILIYOR

Seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Emre, “Ekonomik kriz var diyorum CHP diyorsunuz, şahsiyetsiz dış politika diyorum CHP diyorsunuz, ahlak ve maneviyat çökmüş diyorum, CHP diyorsunuz, tarım ve hayvancılık bitme noktasına gelmiş diyorum CHP diyorsunuz, milli eğitim yapboz tahtasına dönüştü diyorum CHP diyorsunuz, domuz eti kasaplık et statüsüne alındı diyorum, CHP diyorsunuz, kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme dönüştü diyorum CHP diyorsunuz. Cambaza bak cambaza diyerek bu memleketin sorunlarını çözemez olduk. Gerçekler gözümüzün önünden kaçırılıyor aziz hemşehrilerim bunlara dikkat edelim. Bu ülke, bu şehir iyi yönetilemiyor. Dostlar kurundaki artışı dış güçlere bağlayanlar patatesin 5 lira olmasını da acaba dış güçlere mi bağlıyorlar”diye kaydetti.

ÖZKAN ERGEN: HİÇBİR PARTİ İLE İTTİFAK HALİNDE DEĞİLİZ, HERKESİN OYU KENDİNE SAYILACAK

Saadet partisi Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Özkan Ergen’de, “Hiçbir şekilde milli görüşçüleri vatana ihanetle bir tutmak vatana ihanet edenlerle beraber anmak kabul edilemez. Hiçbir şekilde bir milli görüşçünün saadet partilinin din iman vatan millet sevgisi sorgulanamaz. Ülkemize İslami siyaseti milli görüş getirmiştir. Milli görüşte ülkemiz insanları İslami siyaseti tanımlamıştır. Milli görüş olarak bizler Ahlak ve maneviyat diyoruz. Bizler 16 yılda ahlak ve maneviyatın ayaklar altına alındığını görüyoruz. Avrupa birliğine uyuma yasaları çerçevesinde birçok önemli konular ayaklar altına alınmıştır. Öyle bir şey kişi cenabı hakkın haram kıldığı şeyleri helal saymak küfürdür. Bu şekilde Cenabi-ı hakkın haram kıldığı şeyleri helal sayanları hizmet etmenin ne olduğunu düşünmemiz gerek. Bizlere atılan iftiralar konusunda bizler kendi amblemimiz altında seçime giriyoruz. Hiçbir parti ile ittifak halinde değiliz herkesin oyu kendine sayılacak ”dedi.

MUSTAFA KODAT: ADİL BİR YÖNETİM İÇİN ÜRETEREK KALKINAN BİR TÜRKİYE İÇİN DEĞİŞTİR DİYORUZ

Saadet Partisi Elazığ il Başkanı Mustafa Kodat, “Ülkemizde acil olarak bir değişime ihtiyaç vardır. Bu değişimin saadet partisi ile olması gerekir. Çünkü ülkenin çözümü saadet partisidir. 24 Haziran seçimlerinde adaletsizliğin adaletle, umutsuzluğun umutla tüketen ekonomiyi üreten ekonomi ile yandaşlığı liyakatle, tek aklı ortak akılla, değiştirme vakti gelmiştir. Bizler adil bir yönetim için üreterek kalkınan bir Türkiye için değiştir diyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız ve genel başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun katılımı ile 22 Haziran 2018 Cuma günü Ramada otelde gerçekleştireceğimiz mitingimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz”ifadelerinde bulundu.

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları çalışmaları kapsamında Yazıkonak Beldesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.