Yeni dönemde Elazığ’ı TBMM’de temsil etmek isteyen Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı çalışmaları kapsamında belediye çarşısı, İzzetpaşa camii çevresindeki vatandaşlar ve polis emeklileri derneği üyeleri ile buluştu.

Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, Türkiye’de yaşanan süreci değerlendirerek, milletvekili olmaları halinde yapacakları çalışmaları anlattı.

“BU BİR ÜLKE İÇİN FELAKETTİR”

Hacıbekiroğlu yaptığı konuşmada, “Şu anda bizim yaşadığımız süreç ülke bakımından iyi değil. Şu anda biz tarımı dışardan ithal ediyoruz. Buğdayı, mercimeği, nohutu, samana kadar biz dışardan ithal ediyoruz. Bu bir ülke için felakettir. Tarım direk insanın yaşamıyla alakalıdır” dedi.

Saadet Partisi Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Nedim Sadak, iktidara gelmeleri halinde yapacakları yatırımlarla işsizlik sorununu çözeceklerini söyledi.

“SAADET İKTİDARINDA YATIRIM POLİTİKASI TAMAMEN DEĞİŞECEK”

Sadak yaptığı açıklamada, “Genç insanların işsizlik problemi daha büyük. Gençlerde işsizlik sorunu çok daha fazla. Bu konuda en çok şikayet ediliyor. İnşallah Saadet Partisi iktidarında yapacağımız yatırımlarla işsizlik sorununun da önüne geçmiş olacağız. Elazığ’ımızın gençlerine de inşallah iş imkanı sağlamış olacağız. Hükümetin şimdiye kadar böyle bir yatırım politikası olmadı. Hükümetimizin yatırım politikası daha çok yol, köprü, hastane gibi yatırımlara oldu. Bu yatırımlar da bildiğiniz gibi istihdama yönelik yatırımlar değil. Açıkçası biz devletimizin kaynaklarını betona gömdük. İnşallah Saadet iktidarında yatırım politikası tamamen değişecek” diye konuştu.

Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, seçimlerin hayırla sonuçlanacağına inandıklarını söyledi.

Emre konuşmasında, “Değiştir, Allah aşkına değiştir. Değişmez dediğin ne varsa değiştir, diye sesleniyoruz hemşehrilerimize. 24 Haziran seçimlerinin memleketimize, ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen, vatandaşlardan partilere destek istedi.

“YENİ BİR KANUN LAZIM, YENİ BİR NEFES LAZIM”

Ergen açıklamasında, “Maddi ve manevi açıdan ülkemiz her yönden kuşatılmış durumda, onun için yeni bir kanun lazım, yeni bir nefes lazım. İşte bizler Saadet kadroları olarak buna talibiz. İnşallah ülkemizi en uygun seviyede temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Ebubekir Tanyıldızı da ekonomik ve sosyal alanda yaşanan sorunların çözümü için oyların Saadet Partisi’ne verilmesi gerektiğini söyledi.

“SIKINTILARI 24 HAZİRAN’DA VERECEĞİNİZ OYLARLA AŞMAYI UMUT EDİYORUZ”

Tanyıldızı yaptığı konuşmada, “Türkiye’de bir sıkıntı var. Bu sıkıntıyı aşmamız lazım. Ekonomik, ahlaki sıkıntı var. Adaletsizlik sıkıntısı var. Bu sıkıntıları 24 Haziran’da vereceğiniz oylarla aşmayı umut ediyoruz. Bu millet inşallah bu sıkıntıları 25 Haziran’da unutacaktır, diye düşünüyorum” dedi.