Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından Birevim Elazığspor Kulübü için 23 bin forma kampanyası başlatılmıştı.

Kampanyada hedef olan 23 bin forma sayısına ulaşıldı.

Saatler 23.23’ü gösterdiğinde il yöneticileri Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kampanya programında açıklamalarda bulundular.

ŞERİFOĞULLARI: KAMPANYAMIZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Saat 23.23’de bir twitle başladı bu kıvılcım. Şu anda ete kemiğe büründü. Kampanyamız çok güzel gidiyor. Kampanyamıza destek veren bütün hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Gerek il içerisinden gerek il dışından telefonla katılan vatandaşlarımıza. Sayın milletvekillerimizi arayan, sayın valimizi arayan herkese çok teşekkür ediyorum. 3 gündür yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Valimizin, milletvekillerimizin, Milliyetçi Hareket Partisi il başkanımızın, Cumhuriyet Halk Partisi il başkanımızın ciddi katkılarıyla bu noktaya geldik. Tabi 23.23’ün bir anlamı olmalı. Elazığ belediye Başkanı olarak saat 23.23’de 2 bin 323 nolu formayı satın alıyorum” ifadelerini kullandı.

BULUT: ÇOK BAŞARILI GİDİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Çok nefis bir organizasyon. Yöneten arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Çok başarılı gidiyor. Salon gece 23.23’de bile ağzına kadar dolu. Tabi şehrül emin. Başkanı ne derse biz başla göz üstüne deriz. Başla göz üstüne” şeklinde konuştu.

AĞAR: HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Bizim bu mesai hiç bitmiyor. Hergün hergün… Bu ufak bir şey sadece. Ben sayın başkanıma bu organizasyon için teşekkür ediyorum. Yarın İstanbul’da şirkette olacağız. Muhasebe müdürümüze de nasıl bakacağız onu merak ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

DEMİRBAĞ: BİZ DAHA FAZLA BİR RAKAM BEKLİYORDUK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Sayın belediye başkanımıza bu güzel ve anlamlı organizasyondan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Tabi ki bu teklifi memnuniyetle kabul ediyoruz. Ulaştığımız rakam her ne kadar belirlenen hedefin üstüne çıksa da biz daha fazla bir rakam bekliyorduk. İnşallah ilerleyen saatlerde devam ederse 35 bini inşallah bulut. Ben tekrar sayın başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BALIK: ELAZIĞSPOR HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Belediye başkanıma, sayın valime ve bu büyük organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Birer birer bu sayıyı arttıran bütün hemşehrilerime çok daha teşekkür ediyorum. Şimdi öyle bir şey gördüm ki kumbaralarından çocuklar paralarını çıkarıp birer forma aldılar. Bu Elazığspor’un sahipliğinin çocukken başladığının en büyük göstergelerinden biri. Bordo beyaz sevdası bu memlekette doğar doğmaz başlıyor. Başkanımızın dediği de bizim başımızla gözümüz üzerine. Bizim 2023 hederlerimiz var. Elazığspor her şeyin en güzeline layık. 2 bin 23 başımızın üzerine” diye ifade etti.

KALDIRIM: ŞEHRİN TANITIM YÜZÜ OLMASI İÇİN DESTEKLERİMİZİ İNŞALLAH SÜREKLİ ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Bu kıymetli markamıza, Elazığ’ın en büyük markasına destek veren başta iş adamlarımız olmak üzere sivil toplum örgütü başkanlarımıza, vatandaşlarımıza, kumbarasından destek veren minik kızımıza, yediden yetmişe bütün Elazığlılara teşekkür ediyorum. Siyasi parti il başkanlarımızla, kurum müdürü arkadaşlarıma, ASKF başkanımıza, ticaret odamıza, ticaret borsamıza ve bu birlikteliği sağlayan çok kıymetli milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah bu rakamlar daha da artacaktır. Elazığspor’umuza, en büyük markamıza hem daha başarılı olması için hem de şehrin tanıtım yüzü olması için desteklerimizi inşallah sürekli arttırarak devam ettireceğiz. Ben tekrar şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

DEMİRDAĞ: ELAZIĞ TARAFTARLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fırat Üniversitesi Rektörü Kudbettin Demirdağ, “Herkese sayın vekillerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi hareket Partisi il başkanları, STK temsilcilerine ve gönül veren birer forma alan taraftarlara, 12 yaşından tutun güzel kızımıza da başta olmak üzere bütün Elazığ taraftarlarına teşekkür ediyorum. İnşallah Elazığ yine bu güzelim şanlı günlerine kavuşur. Ama yetmez. Mutlaka stat da da Elazığspor’u yalnız bırakmamak lazım. Ancak bu başarıyı getirir diye ifade ediyorum” dedi.

YAŞAR: BAZEN BİRİNİN BİR KIVILCIM ÇAKMASI GEREKİYOR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, “Tekrar bu güzel kampanyadan ötürü başkanıma ve çok değerli milletvekillerimize hiçbir zaman onu yalnız bırakmayan sayın valimize, sayın rektörümüze, Milliyetçi Hareket Partisi il başkanımıza, kulüp başkanımız Selçuk Bey’e, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakikatten Elazığ’a bunu tahtanın kapalı olduğu dönemde de gördük. Bir kıvılcım yetiyor. Biz bir araya getirmek için bazen birinin bir kıvılcım çakması gerekiyor. Bu kıvılcımı bu sefer Şahin başkanımız çaktı” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: YILLARCA ÜST ÜSTE BİRİKEN SORUNLAR BUGÜN HAKİKATTEN BİR DAĞ GİBİ BAŞKANIMIZIN ÖNÜNDE DURUYOR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, “Çok anlamlı bir etkinlik oluyor. Ama sanırım yetmiyor. Bu rakam yetersiz kalıyor. Bence böyle dar bir zamana sıkıştırmamamız lazım. Hakikatten Elazığspor’umuzun çok büyük problemleri var. Yıllarca üst üste biriken sorunlar bugün hakikatten bir dağ gibi başkanımızın önünde duruyor. Dün ne olduysa oldu. Bugünden itibaren başkanımızın yanında olmamız lazım. Elazığspor’un yanında olmamız lazım. Bence bu kampanya devam etsin. Bu tahta hiç kapanmasın. Bence bugün gitsek de yarın tekrar toplanalım. Ama hakikatten Elazığspor’umuzun desteğimize ihtiyacı var. Bu iş sadece tribünde olmakla da olmaz. Yeri geldiğinde para vermek olur yerin geldiğinde deplasmana gitmek olur” diye kaydetti.

ÖZTÜRK: BUGÜN Kİ GÜZEL TABLO OLUŞTU

Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, “Bu güzel günü hazırlayan sayın belediye başkanımıza, sayın valimize, sayın milletvekillerimize, siyasi parti temsilcilerimize, il başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, sizlere, telefonla katılan herkese şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten güzel bir gece. Çünkü bende içindeyim. Günlerdir sayın belediye başkanımız, sayın valimiz, sayın milletvekillerimizle birlikte günlerdir iş adamlarımızı arıyoruz. Hiç kimse bıkmadı, usanmadı. Bu işin üzerine ısrarla gitti. Ve bugün ki güzel tablo oluştu” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL