22 yıldır yayın hayatını devam ettiren Şafak dergisi yeni sayısını okurlarıyla buluşturdu

Şafak Dergisi İmtiyaz Sahibi Bekir Türkoğlu, şavaklıların yaşamlarına yer verilen derginin yıllardır yayın hayatında yer aldığını söyledi.

TÜRKOĞLU: BÖLGENİN EN UZUN YAYIN YAPAN DERGİSİ

Şafak Dergisi İmtiyaz Sahibi Bekir Türkoğlu, “Şafak bültenimiz 23’üncü yılına girdi. Dergimiz bölgenin en uzun yayın yapan dergisi. Dergimiz ile ilgili çalışmalarımız Şavak Aşireti dediğimiz yaylacılarımızı konu alan haberleri iletmeye çalıştık. Kamuoyuna ulaştırmaya çalıştık. Yaylada insanlarımızı halkımızı, Şavaklı aşiretimizi yerinde inceleyip sorunlarını dinledik. Aynı zamanda Şavak Belgeseli de çekip kanallarda yayınlayıp sesimizi duyurmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. İleriye yönelik dergimiz devam edecek. İnsanlara hizmet etmek için uğraşıyoruz” diye ifade etti.

Türkoğlu, Kendilerine destek veren okurlarına ve şavaklılara teşekkür etti

TÜRKOĞLU: BAŞARILI OLMAK İÇİNDE GAYRET EDECEĞİZ

Türkoğlu, “Bugüne kadarda hiç aksatmadan devam ettik. Kültürel haber ağırlıklı bir dergimiz. Bölgemizin sesini duyurmak için böyle bir bülten halinde devam ettik. Bundan sonrada bu çalışma üzerine devam edeceğiz. Başarılı olmak içinde gayret edeceğiz. Bize destek olan ve sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum” dedi.