Sağlık Bakanı Koca, Şehir Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Elazığ’a gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Bakan Koca, hastanede yatan hastaları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Sağlık Bakanı Koca, Şehir Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Elazığ ziyareti kapsamında Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde de incelemelerde bulundu.

Bakan Koca’ya Vali Yardımcısı Mustafa Gül, AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İl Sağlık Müdürü Cahit Polat, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül de eşlik etti.

BAKAN KOCA HASTANEDE TOPLANTI YAPTI

Sağlık Bakanı Koca, Hastanenin Konferans Salonu’nda il yöneticileri ve hastane yöneticileriyle bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı da Sağlık Bakanı Koca hastaneyle ilgili bilgi aldı. Soru cevap şeklinde gerçekleştirilen toplantı da Bakan Koca, şehir hastanesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve hastanenin bölgeye hizmet verdiğini söyledi. Şehir hastanelerini önemsediklerini de vurgulayan Bakan Koca hastaneyle ilgili talepleri de dinledi.

HASTALARI ZİYARET ETTİ

Bakan Fahrettin Koca daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret etti. Hastalarla sohbet eden Bakan Koca, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bakan Koca hastaların bayramlarını da tebrik ederek çocuklara hediye dağıttı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, incelemelerinin ardından havalimanına geçerek Elazığ’dan ayrıldı. 

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
???
??? - 6 yıl Önce

Adı hastane doktor sayısı acil de özellikle yetersiz üzülüyorum bu yatırıma yetersiz doktor olmasından dolayı ve yüzde 45 bitmiş açılış yapılıyor

SIRADAKİ HABER

banner137