Sağlık Bakanlığı Elazığ’da 45 İşçi Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı Elazığ’da 10 farklı meslekte 45 sürekli işçi alımı yapacak.

Sağlık Bakanlığı Elazığ’da 45 İşçi Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 261 Bilgisayar Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, 154 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, 275 Elektrikçi ( Genel ), 3559 Koruma ve Güvenlik Hizmetleri ( Güvenlik Görevlisi ), 604 Hasta Karşılama Yönlendirme Görevlisi, 284 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 188 İnşaat Boyacısı / Boyacı, 791 Klinik Destek Elemanı, 121 Marangoz, 5080 Temizlik Hizmetleri ( Temizlik Görevlisi ) toplamda 11.317 sürekli işçi alımı yapacak.

Adaylar, ilanlara Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden ulaşabilecek. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 28/11/2022 - 02/12/2022 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacak.

Bakanlığın ihtiyaç duyduğu hizmet türlerinde/mesleklerinde alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidilecektir. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Başvurular, ilgili mevzuat hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından alınacak. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapabilecek.

Sürekli işçi kadrolarının meslek ve kadro sayısının illere göre dağılımı da belli oldu.

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı Elazığ’da; 1 Bilgisayar Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, 1 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, 1 Elektrikçi ( Genel ), 21 Koruma ve Güvenlik Hizmetleri ( Güvenlik Görevlisi ), 1 Hasta Karşılama Yönlendirme Görevlisi, 2 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 1 İnşaat Boyacısı / Boyacı, 5 Klinik Destek Elemanı, 1 Marangoz, 11 Temizlik Hizmetleri ( Temizlik Görevlisi ) toplamda 45 sürekli işçi alımı yapacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137