Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik İle Ebelik Bölümleri Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik ile Ebelik Bölümlerinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik İle Ebelik Bölümleri Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl, öğretim üyeleri, Beslenme ve Diyetetik ile Ebelik Bölümleri mezun öğrencileri ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreninde konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl, bu yıl Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 69 Ebelik bölümünden ise 73 mezun öğrenciyi sağlık ordusuna dahil ettiklerini belirterek, Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş yaklaşımlarla eğitilmiş, değerlere saygılı, sağlık alanında belirli bir donanıma sahip, mesleğini seven bireyleri yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ise bugün mezun olacak öğrencilerin pandemi sürecinde zor şartlarda hastalara yardımcı olarak görevlerinin bilincinde mezun olacaklarını belirterek, mezun olduktan sonra çalıştıkları yerlerde daha tecrübeli olarak hizmet edeceklerini belirtti.

ÜSTÜNDAĞ: MEZUNLARIMIZI KUTLUYOR, İLERİKİ YAŞAMLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Prof. Dr. Üstündağ, “Öğrencilerimizin yetişmesinde katkıları olan akademisyenlerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum. Akademisyenlerimiz sahada hem teorik hem de pratik eğitimleriyle ilgilendiler. Deneyimli öğrenciler olarak bugün mezun olan öğrencilerin gururu akademisyenlerimize aittir. Arka planda olan aileler anne ve babalarımız var. Onlarda verdikleri destek ve fedakârlıklarıyla çocuklarının bugüne gelmesine vesile olmuşlardır. Mezunlarımızı kutluyor, ileriki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Beslenme ve Diyetetik ve Ebelik Bölümlerinden mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137