Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Gönüllüleri, Fırat Üniversitesi Hastanesi Pediatri Servisinde yatan çocukları ziyaret etti.

Gençlik Merkezi Sağlık Timi gönüllüleri hazırladıkları maske, anahtarlık ve satranç takımlarını ziyaret ettikleri çocuklara vererek hem yeni yıllarında sağlık hem de geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

AKSÖZ: YENİ YILA DOLU DOLU BİR SENE GEÇİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Sağlık Timi Koordinatörü Taha Aksöz yaptığı açıklama da; Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezinden geliyoruz. Burada Sağlık Timi olarak beraber bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliğin adı Pediatri Servis etkinliği küçük bir ziyaret yaptık. Odalara ikişer arkadaşlarımızla girerek sohbet ettik, onlara satranç takımı ve maskeler dağıttık. Maskeleri kendi el emeğimizle yaptık. Bundan sonra bu tarz etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz, 23 Nisan’da da böyle bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Huzur evleri, sevgi evlerine ziyaretler gerçekleştireceğiz, Yeni Yıla dolu dolu bir sene geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.

EREN: FIRAT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İl Müdürü Abdulsamet Eren de yaptığı açıklamada; “Yeni yıla girmeden bir nebzede olsa çocukların yüzünde tebessüm bırakmayı başaran Genç Gönüllülerimizi yürekten tebrik ediyorum. Gençlik Merkezimizde Gönüllü Gençlerimizin yapmış olduğu faaliyetlerde bugün Sağlık Timimiz Pediatri Servisinde çocuklarımızla hem sohbet etti, hem de yanlarında getirdikleri hediyeleri vererek hasta yatan çocuklarımız için tebessüm kaynağı oldular. Bu anlamlı etkinlikten ötürü Gönüllü Kardeşlerimizi bir kez daha yürekten tebrik ediyor, çocuklarımızla buluşmamızda kolaylık sağlayan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine teşekkür ediyorum” dedi.