Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tarkan Ömer Bankur, Sağmanlılar Şehitlk Mezarlığı'nda temizlik çalışması yapılması için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na bilgi verdi.

Başkan Şerifoğulları, Başkan Bankur’un isteğini kırmadı ve mezarlıklarda detaylı temizlik yapıldı.

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Ömer Bankur, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

BANKUR: BAŞTA ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI VE MEZARLIK BAKIM İŞLEMİNİ YAPAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA, DERNEĞİMİZ VE KÖYLÜMÜZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

Çalışmayla alakalı bilgi veren Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tarkan Ömer Bankur, “Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Elazığ Belediye Başkanlığıyla görüşüp mezarlık bakımı talebinde bulunmuştuk. Talebimize olumlu yanıt veren Elazığ belediyesi hemen park bahçeler müdürü ve müdür yardımcısını talimatlandırdı. İlgili yöneticiler ve ziraat mühendisleri ile birlikte mezarlıkta keşif yapıldı. 29/05/2022 otlar kurumadan tarihinde mezar alanlarında motorlu tırpanla yabani ot mücadelesi yapıldı, aynı zamanda geniş yapraklı ağaç budaması ve istenmeyen ağaçların kesilmesi işlemlerinin yapıldı. Mezarlığımızda kesilen otlar ve ağaçlar toplanıldı giriş Kısmında daha evvelden kesilmiş ağaçlar toplanıldı. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ve mezarlık bakım işlemini yapan belediye çalışanlarına, derneğimiz ve köylümüz adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.