AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Ulukalelilerle buluştu..

ŞERİFOĞULLARI: TERÖR SALDIRILARINA MARUZ KALMIŞ BİR KÖY OLDUĞUNU BİLİYORUZ

“Ülke ekonomisine katkı sağlayan köy konumunda” diyen Başkan Adayı Şahin Şerifoğlları,”Ulukaleliler vatanına, devletine, bayrağına bağlı sadık bir köy olduğunu ve aynı zamanda da bölgede karakol görevi yapan konumda olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle terör saldırılarına maruz kalmış bir köy olduğunu biliyoruz. Biz bu terör saldırılarında şehit düşen şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyoruz. Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine bağlı bir köy olan Ulukaleliler, daha çok Elazığ’la sosyal, kültürel ve ekonomik ilişkiler içerisindedir. Dutuyla ünlü hem ilimiz hem ülke ekonomisine katkı sağlayan köy konumunda”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “İnsanların bize vermiş olduğu emanet bizler için bizlerin şerefidir, bizlerin onurudur. Bu emaneti geleceğimize taşıyacağımızı iddia ediyoruz. Makamlar milletin emanetidir ama makamlar gelip geçicidir. Bunun bilincinde ilerliyoruz. İnşallah 31 Mart sabahında bizler zaferle ayrılırsak seçim sandıklarından 5 yıl gece gündüz demeden çalışarak Elazığ’ımızı hayal edeceğimiz noktaya getirebilme adına projelerimizi bir gün hayata geçireceğiz. Ama o makamı bir gün bırakacağımızın bilincinde olacağız. Bizden önce niceleri geldi geçti, bizde bir gün o makamı bırakacağız. Bundan dolayı da halkımızı aldatmayacağımızı iddia ediyoruz”diye kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: BİZLERE İNANMANIZI VE GÜVENMENİZİ İSTİYORUZ

Şerifoğulları, “Biz aldatan taraf olmayacağız, biz dürüst olacağız. Biz projelerimizi hazırlarken halkımızın huzuruna sunacağız. Bunu kesinlikle vadettiğimiz projeleri hayata geçireceğimiz şeylerle oluşturduk. Yapamayacağımız şeyleri sizlere kesinlikle sizlere vadetmeyeceğiz. Çünkü 5 yıllık süre zarfında projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz ve 5yıl bittikten sonra biz o projeleri hayata geçiremeyeceğimiz taktirde halkımız yakamızdan tutup sen şu gün şu yerde bize şunun sözünü vermiştin, ama yapmadın aldattın demesine imkan vermeme adına bu şekilde dürüst, adaletli ve şeffaf bire şekilde biz sizlerin huzurundayız. Bizlere inanmanızı ve güvenmenizi istiyoruz”ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: BU SERMAYEYİ TÜKETMEK İSTEMİYORUZ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Bizim bir aile geçmişi var şahsımızın bir geçmişi var. Biz 40 yıla aşkın bir süredir bu memlekette ticaret yapıyoruz. Bu memlekette siyaset yapıyoruz. Bu memlekette ticaret ve siyaset yapıp yıpranmayan ender ailelerden bir tanesiyiz. Ailemizin atamızın babamızın amcamızın bizlere bırakmış olduğu bir sermaye var. Bu sermayeyi tüketmek istemiyoruz. Allah’ın izniyle bu sermayeyi arttırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.

HABER: KEVSER ÖZ