Şahinoğlu: En Büyük Sıkıntımız Sosyal Alanın Olmaması

Mahallenin yeşil alan kıtlığı çektiğini belirten Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu, “Mahallenin en büyük sıkıntılarından birinin sosyal alanın olmaması” dedi.

Şahinoğlu: En Büyük Sıkıntımız Sosyal Alanın Olmaması

Sarayatik Mahalle muhtarı Aytaç Şahinoğlu mahallenin sorunlarını anlattı.

Muhtar Şahinoğlu, “Mahallenin en büyük sıkıntılarından biri sosyal alanının olmaması” dedi.

ŞAHİNOĞLU: MAHALLEMİZE NE YEŞİL ALAN NE PARK ALANI YAPTIRABİLİYORUZ

Muhtar Şahinoğlu, “ mahallemizin şuan en büyük sıkıntılarından bir tanesi sosyal alanın olmaması. Yani hazineye ait, belediyeye ait olan bir arazimizin olmaması yüzünden mahallemize ne yeşil alan ne park alanı yaptırabiliyoruz ama mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne ait olan istasyon caddesinde bir arsa vardı. burayı o zaman satışa çıkarmışlardı binalar AVM ler yapacaklardı. Biz çevre mahallerdeki muhtar arkadaşlar ile beraber STK’lar ile beraber burada bir basın açıklaması yapmıştık. Buranın yeşil alan ve otopark olması için talepte bulunmuştuk.” dedi.

Sarayatik Mahalle muhtarı Aytaç Şahinoğlu, mahalle sakinlerinin de yeşil alanın yapılması için dilekçe verdiklerini belirterek yetkililere seslendi.

ŞAHİNOĞLU: NE PROJESİ ÇİZİLMİŞ NE DE İHALESİ YAPILMIŞ

Sarayatik Mahalle muhtarı Aytaç Şahinoğlu, “ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları 20 Kasım 2019 tarihinde il başkanları toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımıza buranın bu mahallelerin ortak alanı ve trafiği rahatlatacağını yeşil alan olması için talebinde bulunmuştu. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuya hassas olduğunu biliyoruz. Hemen biran önce devredilmesini buranın yeşil alan ve otopark olması talimatını vermişti ancak iki buçuk yıl geçmesine rağmen halen daha Elazığ Belediyesi herhangi bir girişimde bulunmamış ne projesi çizilmiş ne de ihalesi yapılmış. Vatandaşlarımız sürekli muhtarlığa gelip dilekçe veriyorlar, gelip bizzat bize söylüyorlar.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Herşeyi satıp peşkeş çektiler
Herşeyi satıp peşkeş çektiler - 2 yıl Önce

Arzimi kaldı...bunlar cennetten arsabile satar,,betoncu da bunlar....çimentocu bunlar...

sosyal alan
sosyal alan - 2 yıl Önce

Belediye başkanı daha yeni 3 tane sosyal alanı yüksek binalar yapılması için sattı. Al sana sosyal alan..

yasin
yasin - 2 yıl Önce

zor bulursunuz her yer beton oldu

Cuma
Cuma - 2 yıl Önce

Ev 10 m2 büyük olsun diye yola kaldırıma bina yapılan yerde sosyal alan yeşil alan çocuk bahçesi dinlenme alanı Pazaryeri otopark olurmu

SIRADAKİ HABER

banner137