Sahur Coşkusu

Hicret Mahallesi’nde sahur böyle olur.

Sahur Coşkusu

Davul-zurna çaldı; Hicret Mahallesi sahuru halay çekerek karşıladı. Kanal Fırat Televizyonlarından canlı olarak yayınlanan Mahallelerimiz programı Hicret Mahallesinin konuğu oldu, programda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Hicret Mahallesi, “Elazığ’da sahur böyle olur” dedirtti.

Kanal Fırat farkıyla her gün bir mahalleye konuk olan Mahallelerimiz programının bu defaki durağı Hicret Mahallesi oldu.

Mahalle sakinleri muhtar ve mahallelerinden memnun olduklarını ifade ederek, “Muhtarımız bizim göz bebeğimizdir. Biz mahallemizden memnunuz. Ramazan her zamanki gibi neşeli geçiyor. Akşamları halay çekiyoruz. Muhtarımız mahallenin gençlerine destek veriyor. Muhtarımızın öncülüğünde biz birçok başarıya imza attık. Gerek alt yapı çalışması gerek çevre düzenlemesi açısından başarılı iler yaptık” dediler.

Hicret Mahallesinin tek sıkıntısını ise şöyle dile getirdiler, “İmam efendi bulvarında bir ev yıkıldı. Orası hicret mahallesi ile Sürsürü mahallesini birbirine bağlayan bir yol. Oranın bir an evvel bitirilip, Hicret mahallesine bağlanmasını istiyoruz. İmam Efendi Bulvarı Hicret mahallesine bağlanmalı. Mahalle arasında bazı yollarımız biraz kötü. Orası mahallemize bağlanırsa mahalle gelişir ve Sürsürü Mahallesi ile daha güzel bir yaşantı olur.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137