Kış aylarında hayırseverler tarafından yakacak yardımı yapılmaya devam ediyor.

Elazığ Sarayatik Mahallesi’nde maddi durumu iyi olmayan hanelere kömür yardımı yapıldı.

Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Osmanoğlu’nun öncülüğünde Elazığ Sorumlusu Burak Çelik ve Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu, mahallede kömür yardımında bulundular.

ŞAHİNOĞLU: MAHALLEMİZDE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN KÖMÜR İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK

Kömür dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu da, “Mahallemizde ihtiyaç sahibi ailelerimizin kömür ihtiyaçlarını karşıladık, dağıtımını gerçekleştirdik. Bu dağıtımda emeği olan Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği Başkanı İkinci Abdulhamit’in torunlarından Orhan Osmanoğlu beyefendiye ben teşekkür ederim. İhtiyaç sahibi ailelerin dualarını aldılar. Allah kendilerinden razı olsun. Bizler vatandaşlarımızın yanındayız. Ben birkez daha Orhan Osmanoğlu beyefendiye ve Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği Elazığ Sorumlusu Burak Çelik kardeşime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Medya Grubumuza Ziyaret Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Medya Grubumuza Ziyaret

ÇELİK: DERNEĞİMİZ BU TÜR YARDIMLARA DEVAM EDECEKTİR

Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği İl Başkanı Burak Çelik, “Geçen sene olduğu gibi bu sene de Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu beyefendi öncülüğünde Elazığ’da yakacak dağıtımı yapacağız. Derneğimiz bu tür yardımlara devam edecektir. Muhtarımızla beraber belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da dağıtmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.