AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK parti Genel Başkan Yardımcısı olarak ilk ziyaretini de ana ocağı Elazığ’a gerçekleştirdi.

Sarıeroğlu’un Elazığ’daki ilk durağı Sivrice ilçesi oldu.

Jülide Sarıeroğlu İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve AK Parti Elazığ eski milletvekili Ejder Açıkkapı ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile AK Partili ilçe ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

“TEŞKİLATLAR OLARAK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Sarıeroğlu’nun bakan olduğu dönemde de Elazığ ve ülke geneline önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, “Sayın bakanımız bakanlığı döneminde Elazığ’ımıza Türkiye’nin dört bir tarafında çok büyük hizmetlerde bulunduğunu belirtmek isterim. Özellikle Elazığ’ımıza kazandırmış olduğu çağrı merkezi başta olmak üzere diğer hizmetlerden dolayı, SGK binasının yapılması ve başka birçok hizmetlerden dolayı sayın bakanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Önümüzde bir yerel seçimler var. Tüm belediye başkanlarımız burada. Elazığ’da şu anda var olan belediyelerimiz muhafaza ederek, bizde olmayan belediyelerimizi kazanmak için bizler teşkilatlar olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz ”dedi.

YENİ HAYALLERİMİZ VAR BU SÜRECE İLİŞKİN”

Önemli bir sürece girdiğini ifade eden Ak Parti STK Ve halkla ilişkilerden sorumlu genel Başkan yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “AK Parti ülkemiz için şu anda gerçekten en önemli bir liman diyebiliriz. AK Parti’nin güçlü olması Türkiye’nin güçlü olması anlamına geliyor. Partimizin geçmişteki seçim zaferlerini inşallah bu dönemde çok daha büyük bir zafer eklemek hepimizin boynunun borcu. Önemli bir süreci geride bıraktık. 24 Haziran’da. Hem ülkemizin milletvekili seçimlerini gerçekleştirdik, hem de cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişte önemli bir eşiği atlattık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ilk başkanı olarak milletimizin teveccühü ile görev başında görmekten onur duyuyoruz. Tarihe, önemli anlara şahitlik ediyoruz. Gelecekte çok daha net olarak anlayacağız, ülkemizin geçtiği süreçleri. Yeni hayallerimiz var bu sürece ilişkin. Yeni başarı hikayelerini birlikte yazacağız. Kabinemiz iş başında”diye kaydetti.

“MİLLETİMİZ EN ÖNEMLİ GÜVENCEMİZ BİZİM”

Türkiye üzerinde 15 Temmuz’un başka bir versiyonun devreye sokulduğunu ifade eden Sarıeroğlu, milletin en önemli güvenceleri olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız, milletimiz zor zamanlarda kenetlenmesi ile her şeyin üstesinden gelebileceğimizi bir kez daha bu süreçte gösterdi. 15 Temmuzun farklı bir versiyonu devreye sokuldu. Bu mücadele devam edecek. Bunu yapmaya devam edecekler ama ne yaparlarsa yapsınlar. Biz bir ve beraber olduktan sonra, vatanımıza sarıldıktan sonra, sahip çıkmaya devam ettikten sonra her türlü badirenin üstesinden geliriz. Milletimiz en önemli güvencemiz bizim” ifadelerinde bulundu.

“YOĞUN BİR ÇALIŞMA TEMPOSU İLE HAZIRLANIYORUZ”

Yaklaşan yerel seçimlerde yeni bir çalışma formatı ortaya koyacaklarını kaydeden Sarıeroğlu, “Yerel yönetimler başkanlığımızın sunumları değerlendirmeleri çalışmaları oldu. Şimdi bütün birimlerimiz başkan yardımcılarını belirliyor. Yerel yönetimler, genel sekreterlik ve teşkilatımızda başkan yardımcıları belirlendi. Yine Metin Bey Elazığ milletvekilimiz yine teşkilat yardımcılığına getirildi. Bütün birimlerimizle birlikte hedefe odaklanarak teşkilatlarımızla birlikte yoğun bir çalışma temposu ile hazırlanıyoruz. AK Parti olarak biz seçimler biter bitmez ertesi günden itibaren tekrardan seçim varmış gibi çalışmalarımızı sürdürürüz. Bu bağlamda bütün teşkilatlarımız ve vekillerimiz sahada” açıklamalarında bulundu.

“GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATARAK VATANDAŞLARIMIZA YANSITACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Gönül Belediyeciliği” felsefesi üzerinden yaptığı açıklamayı destekleyen Sarıeroğlu, “Gönül belediyeciliği dedi sayın cumhurbaşkanımız yine bu dönemde. Biz AK Parti olarak hizmet belediyeciliği ve sosyal belediyeciliği Türkiye’ye kazandırmış ve gerçekten yerel yönetimlerin vatandaşa yansımasını gerçekten hissettirmiş durumdayız. Ve gönül belediyeciliğini vatandaşlarımıza dokundurarak şehirlerimizin güzelliğine güzellik katarak vatandaşlarımıza yansıtacağız” dedi.