Şavak-Der Kadın Kolları, kuruluşunun birinci yılını kutladı.

Programa Şavak Der Başkan Naim Doğan, Şavak Der Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özbey, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve üyeler katılım sağladı.

ÖZBEY: İNSANLARIN SIKINTILI GÜNLERİNDE YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞTIK

Şavak Der Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özbey, “Geçen yıl bir haftalık bir süreçte kadın kollarının yönetim kurulunu oluşturduk, yine bu salonda bir araya gelmiştik. Bir yıl boyunca sevgili yol arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiğince insanların sıkıntılı günlerinde yanlarında olmaya çalıştık. Bir nebze de olsa onlara kardeş olmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

ATLI: SİZ EĞER KATKI SUNARSANIZ EMİNİM Kİ O İŞ ÇOK GÜZEL YÜRÜYECEKTİR

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, “Allah yolunuzu açık etsin. Rabbim sizlere mahcup ettirmeden başkanımla beraber en güzel hizmetleri yapmayı size nasip etsin. Başkanınızı yalnız bırakmayın. Eğer bu derneği kurmuşsanız sonuna kadar gidin, yarına bırakmayın. Siz eğer katkı sunarsanız eminim ki o iş çok güzel yürüyecektir” şeklinde konuştu.

DOĞAN: BÜYÜK BİR ŞAVAK BULUŞMASI YAPACAĞIZ

Elazığ’ın en güçlü STK’ları arasında yer aldıklarını belirten Şavaklılar Derneği Başkanı Naim Doğan da, “Elazığ’ın en güçlü sivil toplum kuruluşları arasında yerimizi alıyoruz ve sizle beraber daha güçlü bir şekilde inşallah yolumuza devam edeceğiz. Böyle bir derneğe başkanlık yapmak bizim için şereftir. Toplumunu seven toplumuna hizmet eder. Kadın kollarımız; sadece bu iş başkanın omuzlarında olmayacaktır tabi ki. Bakın, Allah için birbirimize destek olalım, birbirimize yardımcı olalım. Bundan sonraki etkinliklerde daha kalabalık olalım. Biz daha önce de bunu yaptık; büyük bir Şavak buluşması yapacağız. Yani kadınıyla erkeğiyle Elazığ’ın en büyük salonunda en büyük salonu tutmak suretiyle çok büyük bir gece düzenleyeceğiz ve bütün bölgedeki insanlarımızı bu geceye davet edeceğiz” dedi.