Şavaklılar Derneği kamuda çalışan Şavaklılarla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Programda derneğin dünü, bugünü ve yarını konuşuldu.

Program kuranı kerim tilaveti ile başladı.

Şavaklılar Derneği Kamu Çalışanlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Hurma, dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

HURMA: DERNEĞİN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Hurma, “ Derneğimizi 2014 yılında Naim başkanımız öncülüğünde kurduk. Bugüne kadar birçok hizmette de bulunduk. Ramazan ayında Şavaklı olsun olmasın ihtiyacı olan ailelere paket dağıtımlarından tutun ihtiyacı olan öğrencilerimize burs desteklerimiz, birkaç yıldır da sürekli hale getirdiğimiz Şavaklı köylerde veya şehirlerde oturan kamu çalışanlarımıza yönelik kaynaşma amaçlı düzenlediğimiz futbol turnuvaları, bunlar toplumumuzu birleştirmek, kaynaştırmak, ufkunu açmak için yaptığımız faaliyetlerdi.” dedi.  

Şavaklılar Derneği Başkanı Naim Doğan ise dernek olarak öğrencilerimizin, ihtiyaç sahiplerinin ve yayladaki vatandaşlarımızın gür sesi olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

DOĞAN: DERNEK OLARAK VATANDAŞIMIZIN GÜR SESİ OLMAYA GAYRET ETTİK

Şavaklılar Derneği Başkanı Naim Doğan, “ Çok faaliyetlerimiz, etkinliklerimiz, Basına yansıyan yansımayan faaliyetlerimiz oldu bunları saymakla bitiremeyiz. Ancak şu kadarını söyleyeyim ki öğrencimize dokunduk, köydeki, şehirdeki ihtiyaç sahipleri ailelerimize ulaştık. Yine yayladaki gariban Mehmet amcanın kısık sesinin gür sesi olmaya gayret ettik. Toplumumuzun sorun ve sıkıntılarını her platformda dile getirdik.” dedi.