Savunma Sanayi Temsilcileri, Sanayicilerle Buluştu

Elazığ’a gelen savunma sanayisi heyeti, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda iş adamları ile buluştu.

Savunma Sanayi Temsilcileri, Sanayicilerle Buluştu

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile birlikte Elazığ’a gelen heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda iş adamları ile buluştu.

Toplantıya katılan Savunma Sanayi Başkanlığı Sanayileşme Dairesi Başkanı Murat Çizgel,  ASELSAN Kaynak Oluşturma ve Tedarikçi İlişkileri Yönetimi Müdürü Burak Sarı, TUSAŞ, Alt Sözleşme Yöneticisi Anıl Çağlar, Havelsan İş Ekosistemi Müdürü Yavuz Ekinci, Roketsan Yan Sanayi Alımları Müdürü Zekeriya Alp Çağlar, Elazığ sanayisine yönelik sunumlar yaptılar.

SARI: 14 TANE YURT İÇİ İŞTİKAKIMIZ VAR

ASELSAN Kaynak Oluşturma ve Tedarikçi İlişkileri Yönetimi Müdürü Burak Sarı, “Biz normalde ASELSAN olarak bu hedef doğrultusunda yurt içinde 14 tane yurt içi iştikakımız var. Bunların başında yüzde yüzlük pay oranına bağlı olarak 14 yurt içi iştikakımız var. Ayrı zamanda yurt içinde bulunduğu kadar yurt dışında da 9 tane iştikakımız var. Bunlar dışında 5 tane şube ve ofisimiz yurt dışında” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137