Seçime sayılı günler kala AK Parti Elazığ Milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor.

AK PARTİ ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN BULUT

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut’un durağı, Kültür ve Üniversite Mahallesi oldu.

BULUT: GENÇLİK BİZİM HER ŞEYİMİZ

Metin Bulut, “Esnaf gezisi yaptığım süre içerisinde böyle bir şeyle karşılaşmış olmak bizi fevkalade mutlu etti. Sayın Cumhurbaşkanımız yakın zamanda millet kıraathanesini telaffuz ettiğinde bir takım insanlar anlamakta güçlük çekti. Hani uygulanabilirliği ve uygulanamazlığıyla alakalı hatta muhalefet bununla alakalı birtakım söylemler geliştirmeye çalıştı. Peki bu fevkalade rahatlıkla uygulanabilecek bir şeymiş. Bir yıldır faaliyete geçmiş, Sayın Cumhurbaşkanımızın kast ettiği şey buydu. Gençlerimizin ücretsiz gelip oturacağı, kitap okuyacağı sohbet edeceği, çayını ve diğer ikramlarını ücretsiz alacağız, interneti kullanacağı ortamlar, mekanlar inşa etmek. Elazığ’da bununla alakalı da çok güzel mekanlarımız mevcut. Gençlik bizim her şeyimiz. Gençlik bizim geleceğimiz. Geleceğine yatırım yapmayan hiçbir ülkenin ayakta kalması mümkün değil. O yüzden gençliğe yapılan yatırımın bedelini devletin ödemesinden daha doğal hiçbir şey olamaz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

Ak Parti elazığ milletvekili adayı Sermin Balık’ta önce kadın komisyonu, ardından eğitim bir Sen’i ziyaret etti.

BALIK: BUGÜN YOLU OLMAYAN SUYU OLAMAYAN BÜYÜK SORUNU OLAN HİÇBİR KÖYÜMÜZ YOK

Balık, “ülkemiz zor zamanlardan geçti” diyerek, “Ülkemiz çok zor badireler atlattı, bugüne gelene kadar çok zor şeyler yaşadı. Ben bir emekli öğretmen kızı olarak çektiğiniz sıkıntıları en iyi bilen biriyim. İlk görev yerleriniz köylerdir. Köylerde yoklukla mücadele ettiğinizi annemden biliyorum çok şükür bugün yolu olmayan suyu olamayan büyük sorunu olan hiçbir köyümüz yok. Eğitimde bir dönüşüm yarattık. Çocuklarımız nasıl okuyacak diye anneler karar kara düşünürken bugün okula ilk gittikleri gün masada kitapları var, eğitim masrafları karşılanıyor. FATİH projemiz ile çocuklarımız öğretmenlerimizi teknoloji ile tanıştırdık ve bunlar ile eğitimin daha başarılı olacağına inandık ve öğretmenlerimizde çok güzel nesiller yetiştiriyorlar. 28 Şubat sürecinde çok büyük bedeller ödeyen kişiler öğretmenlerimiz. Gerçekten genç kızlarımız çalışan bayanlarımız bundan birkaç sene önce büyük bedeller ödedi. Genç kızlarımızın okuma hakları ellerinden alındı. Okuyabilmişlerse çalışma hakların ellerinden alındı. Başörtüsü ile çalışmayacak durumu geldiler. Bundan birkaç sene önce meclise ilk başörtülü milletvekilimiz girdi. Bugün başörtülü bakanımız var. Gençlerimiz ise artık istedikleri gibi okuma özgürlüklerini elde ettiler ”dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar ise merkeze bağlı kuyulu ve tadım köylerini ziyaret etti.

Herkesle tek tek tokalaşan Milletvekili Adayı Ağar, sorunları ve talepleri dinledi, destek istedi.

AK PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ ise soluğu, iftar sonrası içme köyünde aldı, ardından galericiler sitesi, Araç Muayene istasyonu ve Malatya caddesini ziyaret etti.

DEMİRBAĞ: HEP BİR ÇÖZÜM BULMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Demirbağ’da, “Gerçekten güzel bir galericiler sitesi oldu. Çünkü şehir içerisinde caddelerde, sokak aralarında galericilik yapılıyordu. Burada daha düzenli, imtizanlı, dışarıdan gelen misafirlerin çok rahat park edebileceği, faydalanabileceği, ziyaretini yapabileceği bir site. Dolayısıyla bu güzel hizmetin yanında alt yapıda bazı eksiklikler var. Sohbet ederken ifade ettiler, biraz sonra inşallah bunları dile getirecekler. Belediye Başkanımızda burada inşallah hep bir çözüm bulmanın gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları’da Kovancılar ilçesi ile içme köyü halkıyla bir araya geldi.

ŞERİFOĞULLARI: TÜRKİYE BÜYÜYOR VE AYNI ORANDA İLİMİZ BÜYÜYOR

Seçim çalışmalarına değinen Şerifoğulları, “Türkiye, ekonomik saldırılara rağmen büyümeye devam ediyor” diyerek “Türkiye bugün ekonomik veriler anlamında 2018 ilk çeyreğinde 7.4 oranında bir büyüme gerçekleştirdi. Bun7.4 oranında büyümede Elazığ’ımızda payını aldı. Bu sabah TKDK’nın 29 tane yatırım kuruluşu ile toplamda 22 milyon hibe ile birlikte iş imkanı sağladığını gördük. Ekonomik saldırılara rağmen, dış güçlerin baskılarına rağmen Türkiye büyüyor ve aynı oranda ilimiz büyüyor. 24 Haziran seçimleri kapsamında bugün Kovancılar ilçemizi ziyaret ettik. Tabi Kovancılar ilçemiz kararını vermiş durumda. Ümmetin sesi olan, ümmetin umudu olan ve her zaman dünya 5’ten büyüktür diyen cumhurbaşkanımızın yanında yer alma kararı vermiştir. Hiçbir ayrıntıya takılmadan cumhurbaşkanımızın ve partimizin yanında alma kararı vermiştir ve bu bizi son derece mutlu etmiştir. Saygı değer milletvekilimiz Zülfü Bey ile birlikte Kovancılar esnaflarımızı ziyaret ettik. Aynı zamanda iftar programına katıldık.  Kovancılar halkımızın bize ve patimize olan teveccühü bizi son derece onurlandırmış, gururlandırmış ve motivasyon kaynağı olmuştur. Akşamda Kovancılar dönüşünde İçme Köyümüzü ziyaret ettik. İçmedeki köy halkımızda hemşerilerimiz de patimizin yanında olacağı görüşlerini bildirmişlerdir” dedi.