MHP Elazığ Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını kamu kurumları ziyaretleriyle sürdürüyor.

MHP ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OĞUZHAN DEMİR VE 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI FAHİR ŞAŞMAZ

MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir ve 2. Sıra milletvekili adayı Mustafa Fahir Şaşmaz, seçim çalışmaları kapsamında Özel İdare ve Diş Hastanesi personeli ile bir araya geldi.

MHP ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MESUT AKSAN

MHP 4. Sıra milletvekili adayı Mesut Aksan’da Şeker Fabrikası çalışanları ile bir araya geldi ve seçimlerde destek istedi.

AKSAN: SESİNİZ OLMAK İSTİYORUZ

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Mesut Aksan, “24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni burada güçlü kılsınlar. Biz sizin güçlü desteğinizi aldıktan sonra eğer Rabbim de nasip ederse Milletvekili seçilebilme imkanı elde edebilirsek hem şeker fabrikasında çalışan insanların sorunlarını, hem Elazığ’ımızda var olan sorunların çözümü noktasında irade ortaya koymak istiyoruz. Sesiniz olmak istiyoruz, gönül dünyanıza nüfuz ederek Türkiye Büyük Millet Meclisinde problemlerinizi birinci dereceden yansıtmak istiyoruz. Bunun olabilmesi için de sizin topyekün 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek vermeniz ile ancak mümkün olabiliyor. Bu bağlamda başta dualarınızı talep ediyoruz. Desteklerinizi bizden eksik etmemenizi diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İFTAR PROGRAMI

Öte yandan MHP Elazığ Milletvekili adayları; Oğuzhan Demir, Fahir Şaşmaz, Orhan Özbey, Mesut Aksan ve Sami Selen Baskil ilçesinde Raif Çiçek tarafından düzenlenen iftar programıyla ilçe halkıyla buluştu.

İftar Programına eski milletvekillerinden Tahir Şaşmaz’da katıldı.

MHP ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OĞUZHAN DEMİR

DEMİR: BAŞARILI BİR SONUÇ ELDE ETMENİN METOTLARINI ARAMALIYIZ

MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir, “24 Haziran günü Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçmenin gayreti içerisinde olmamız lazım. İkinci olarak Cumhur İttifakını ilimizde de, ülke genelinde de en yüksek oyu alabilmesi için aldığımız vazifeyi hakkıyla yerine getirip gittiğimiz her yerde her kesimden oy isteme gayreti içerisine girip insanları ikna etmenin yollarını aramalıyız. Üçüncü olarak Cumhur İttifakı içerisinde ilimizde Milliyetçi Hareket Partisini hem oy olarak hem Milliyetçi Hareket Partisini mecliste temsil edecek vekil sayısı olarak en yüksek sayıyı ve en yüksek oy oranını alabilmesi için ittifak ruhunu da incitmeden gayret göstermeli ve bunda da başarılı bir sonuç elde etmenin metotlarını aramalıyız” şeklinde konuştu.

MHP ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN ÖZBEY

ÖZBEY: BEN BASKİLLİLERE GÜVENİYORUM

MHP Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Orhan Özbey’de, “Bu dönem bu seçimde tüm milletvekilleri listesinde tek bir Baskilli olarak bana sahip çıkacağınıza inanıyorum. Bu mübarek günde bu iftar saatinde bizlerle olduğunuz için, bizlere destek verdiğiniz için Allah sizlerden razı olsun. Sağ olun, var olun. Burya kadar geldiniz, şeref verdiniz, bizlere destek oldunuz. İnşallah bu desteğiniz seçime kadar devam edecek, kendi evladınız, kendi kardeşiniz olan beni Allah’ın izniyle meclise göndereceksiniz. Ben Baskillilere güveniyorum” dedi.

MHP ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SAMİ SELEN

SELEN: DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

MHP 5. Sıra milletvekili Sami Selen, “Bu organizasyonu yapan Sayın İlçe Başkanım ve Ağabeyimiz Raif Çiçek, yine desteklerini esirgemeyen il yönetimimize buradan teşekkür ediyorum. Teşriflerinizden dolayı hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.