Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Elazığ Milletvekili adayları hem destek istedi, hem de sorun ve talepleri dinledi.

AK PARTİ ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMİN BALIK

2. Sıra Ak Parti Elazığ Milletvekili adayı Sermin Balık soluğu Fırat Üniversitesi ile Elazığ Belediyesinde aldı.

“ÇOK BÜYÜDÜK, ÇOK GELİŞTİK”

Milletvekili Adayı Balık, “Dün 28 Şubatlarda başından örtüsü çekilen kızlarımız temsil edilirken bugün mecliste, bugün belediyede, bugün Türkiye’nin her yerinde Üniversite de dahil baş örtüsüyle özgürlükleriyle çalışan kadınlarımızı konuşuyoruz. İleri demokrasiyi konuşuyoruz bugün. Dün bu ülkede Kürtçe konuşmak yasakken, tutuklanma sebebi iken bugün Kürtçe propaganda yapılabilen, seçim propagandası Kürtçe yapılabilen bir ülkeden bahsediyoruz. Evet çok geliştik, çok büyüdük, büyümeye devam edeceğiz. Ekonomimiz geliştikçe de biz bunun tamamını vatandaşlarımızla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ TOLGA AĞAR

3. sıra Ak Parti Elazığ milletvekili adayı Tolga Ağar ise önce Ataşehir, Cumhuriyet, Hilalkent, olgunlar ve sürsürü mahallelerindeki Seçim koordinasyon merkezlerinin açılışına katıldı.

Daha sonra seçim ziyaretlerini manas evleri ve Mustafapaşa mahallesi sakinleri ile noktaladı.

Ağar, “Türkiye çok kritik bir seçim sürecinden geçiyor” dedi.

Çalışmaları esnasında Milletvekili Adayı Tolga Ağar vatandaşlarla bir arya geldi, sorunlarını dinledi.

AK PARTİ ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

4. Sıra Ak Parti Elazığ Milletvekili adayı Zülfü Demirbağ’da beritan aşireti ile bir araya geldi, ardından Pincirik köyü ve çevre köy muhtarlarının sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

"NE ZAMAN İHTİYAÇ DUYARSANIZ YANINIZDAYIM"

Milletvekili Adayı Demirbağ, “Bizler köyleri gezme imkanımız olmadığı için kendileri bir araya geldiler, davet ettiler, bizde bu davete icabet ettik. Çok da güzel verimli bir toplantı oldu. Ben zaten köy hizmetleri yıllarında, İstanbul Belediyesi’nden önce bu bölgede içme, sulama suları, gerek Baskil, gerek bu gölgede hizmetlerimiz oldu. Mühendislik yaptık İstanbul Belediyesi’nden önce. Çok geniş çapta dostlarımız var, kirvelerimiz var, arkadaşlarımız var. Zaten hep iç içe olduk bugüne kadar. Bundan sonrada inşallah bu bölgenin de ihtiyaç duyduğu noktada bölgenin bir milletvekili gibi her zaman da hizmetlerinde olacağını söyledik” şeklinde konuştu.

AK PARTİ ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

İlk durağı Aksaray Mahallesi olan Ak Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı şahin Şerifoğullarının bir diğer durağı ise İl Özel idaresi oldu.

“BENDE SİZLERDEN BİRİSİYİM”

Milletvekili olursam küçüklerime abi, büyüklerime kardeş olacağım diyen Şerifoğulları, “AK Parti olarak Allah’ın izniyle her zaman Elazığ’da çok güçlü bir şekilde çıktık. Aksaray’da bu güçlüa şekilde çıkmamızda en başı çekti. Bayrağı taşıyan mahallelerimizden biri oldu. Bu dönem çok daha hassas davranacak, çok daha önem gösterecek. Çünkü hakikatten sizlerden biriyim. Yani vekil olursam küçüklerime Abi olacağım, büyüklerime kardeş dolacağım sözümü her yerde vurguluyorum. Sizlerin huzurunda da bir kez daha vurgulamak istiyorum. Sizlere vekil olmayacağım, kardeş olacağım, abi olacağım” dedi.