İzmir Menderes Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği ve Key Emlakçı tarafından İzmir adliyesinde hain teröristlere karşı mücadele eden Şehidimiz Fethi Sekin'in şehadetinin 5’inci yılı münasebetiyle ve tüm şehitler için yemekli mevlit programı düzenlendi. Programda şehitler Yasin-i Şerif ve dualarla anıldı.

Mevlit Programı yoğun katılımla gerçekleşti. Programa, İzmir Ege Elazığ Federasyon Başkanı Nejat Ak, İzmir Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ufuk Öztürk, Menderes Belediye Başkan Yrd Mustafa Akın, Menderes İlçe Müftüsü Ömer Çoban, İlçe Emniyeti Trafik Şube Müdürü Ve Personeli, İzmir Sivil Toplum Taşıma Sendika Başkanı Ayhan Kindik, İzmir Bornova Şoförler Odası Başkanı Mete Bey, Menderes Güç Birliği Platformu Başkan Lari gibi isimler katıldı.

Menderes Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Acar, programa katılan herkese teşekkür etti. Acar, “İzmir’deki Elazığlı hemşerilerimiz ile birlikte Fethi Sekin ve tüm şehitlerimiz dualar ile anıldı. Menderes de esnaflık yapan bu mevlit programı düzenleyen Key emlak Sayın Rıza Key abimize ve oğlu Alper Key hemşerimize çok çok teşekkür ederiz. Programa katılan ve tüm hemşerilerimize ayrıca çok çok teşekkür ederim” dedi.