Dün, Suriye’nin İdlib bölgesinde yola önceden döşenen EYP’nin infilak ettirilmesi nedeniyle Elazığlı Piyade Teğmen Canbert Tatar, şehit düştü.

Şehidimizin naaşı memleketi Elazığ’a helikopterle getirilerek Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

Bugün sabah saatlerinde hastaneden alınan şehidimizin naaşı önce baba evi Cip köyüne götürüldü, ardından da Garnizon Şehitliği’ne getirildi.

Şehidimiz için helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılınarak son yolculuğuna uğurlandı.

Törende şehidimizin kardeşi, askeri kamuflaj giyerek ağabeyini uğurladı.

Korona virüs tedbirlerinin alındığı törene Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, ,Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, Şehidimizin babası Çetin Tatar, annesi Suna Tatar, kardeşi ve yakınları ile emniyet ve askeri personel katıldı.

Tören saygı atışı ile sona erdi.

Medya grubumuz olarak bir kez daha şehit düşen Teğmen Canbert Tatar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun…