Şehit Gazi Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Tuna Avcı, diğer deprem bölgesindeki illerdeki incelemelerinin ardından Elazığ’a geldi.

Tuna Avcı ve yönetim kurulu üyeleri deprem bölgelerinde görev alan UMKE personelleriyle bir araya geldi.

Elektrik ve Doğalgaza Zam Yapılacak Mı? Elektrik ve Doğalgaza Zam Yapılacak Mı?

AVCI: BİZLER ARKADAŞLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Şehit Gazi Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Tuna Avcı, çalışmalarından ötürü tüm sağlık personellerine teşekkür ederek, “AFAD’da, UMKE’de ve STK’da çalışan arkadaşlar bizim gönüldaşımız olsun yada olmasın burada çalışan arkadaşlara bir şükran borcumuzun olduğunu düşünüyorum. Biz 11 ilin 11’ini de ziyaret ederek buraya geldik oradaki arkadaşlarımıza destek vermek açısından bizler arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varlar iyi ki bu millet için canını ortaya koyuyorlar bizler tekrardan şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

KAPLAN: EN AZINDAN BİRLİK VE BERABERLİK ADI ALTINDA BİR ARAYA GELMEYİ İSTEDİK

Şehit Gazi Konfederasyonu Elazığ Şube Başkanı Gülcan Kaplan, üyelerinin de sorun ve taleplerini dinlediklerinin altını çizerek, “Üyelerimizle bir araya geldiler sorunlarını dinlemek sıkıntılarını gidermek ve burada UMKE ekibine göstermiş oldukları başarılarından dolayı bir sertifika vermeye uygun gördük tabiki bunlar yeterli değil ama enazından onları onure etmek adına sertifikayı uygun gördük. Aynı zamanda üyelerimizle bir araya gelmek, sorunlarını dinlemek en azından birlik ve beraberlik adı altında bir araya gelmeyi istedik. Tüm ekibime teşekkür ediyorum burada herhangi bir reklam, göste4riş yapmadan amacımız deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardımcı olmak sorunlarını dile getirmekti” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından deprem bölgesindeki çalışmaların ötürü UMKE personellerine teşekkür belgesi takdim edildi.