Şekerdağ; Ben Milletin Adamıyım

Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Şekerdağ; Ben Milletin Adamıyım

İYİ Parti ve CHP'nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Şekerdağ, güne Çarşı Mahallesi Atatürk İlkokulu Caddesi üzerindeki esnaf ziyaretleri ile başladı. Burada esnafları tek tek gezerek sorunların dinlediler.

Daha sonra Şekerdağ ve Erol Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) ziyaretinde bulundu. Şehit İlhanlar Caddesinde yoğun ilgi ile karşılanan Şekerdağ ve Erol emeklilerinde aralarında bulunduğu vatandaşlarla sohbet etti. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen ikili kendi projeleri hakkında da bilgiler aktardı. İki daha sonra özel bir restaurantın açılışına katıldı.

ŞEKERDAĞ: HERKES BİRİLERİNİN BEN, MİLLETİN ADAMIYIM

Göreve geldikleri zaman ayrım yapmadan herkesle kol kola yürüyeceklerini belirten Başkan Adayı Ali Şekerdağ;" Herkes birilerin adamı, ben de milletin adamıyım. Bismillah dedik bu yola çıktık. Göreve geldiğimiz zaman A’dan Z’ye kadar sizlerle birlikte olacağız, kol kola yürüyeceğiz. Sizi mahcup edecek hiçbir işin içerisinde olmayacağız. Özlediğinizi o Elazığ tablosunu, 1 yıl gibi kısa bir sürede sizlerle buluşturacağız. Elazığ’daki sıkıntıları mümkün olduğu kadar en aza indireceğiz. Bunun sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

EROL: HALKIN BELEDİYE BAŞKANINI SEÇECEĞİZ

Seçildikleri günden bugüne kadar söyledikleri bir şey olduğuna değinen Milletvekili Gürsel Erol ise, “Biz, salon milletvekili değil, sokakların milletvekiliyiz. Vatandaş sokakta ise biz de onların içinde ve yanındayız. Şimdi aynı şekilde salonların, makamların, lobilerin, menfaat peşinde koşanların belediye başkanları değil, halkın belediye başkanını seçeceğiz. Herkesin belediye başkanını seçeceğiz. Şimdi soruyorum, Elazığ’ın sorunu 200 gram çay dağıtmak mı yoksa kapatılan hastanelerin, o bölgenin kaderine terk edilmesi, sulara kavuşamayan ovalarımız ve tarımın bitmesi mi, Elazığ sorunu 200 gram çay mı yoksa biten hayvancılık mı, bunlar mı Elazığ’ın sorunu yoksa 200 gram çay mı" diye konuştu.

EROL: O İSİM ALİ ŞEKERDAĞ

Kendisinin bir daha Elazığ milletvekili olmayacağına da değinen Erol," Benim bu kente vefa borcum var. İster oy vermiş olsun ister oy vermemiş olsun. Ben 41 yıl sonra kentte Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilmiş ilk milletvekiliyim. Bundan daha büyük onur olabilir mi. Bana yaşattığınız bu onura ve şerefe laik olmak için bu kentte yaşayan herkese karşı vefa borcumu ödemenin peşindeyim. Elazığ’da bir CHP milletvekili bile siyaseti sorgulama noktasına getirip, bir farklılık yaratmışsa şimdi sıra Elazığ Belediyesi’nde sizlere deneyimli, tecrübeli, yönetim kapasitesi olan, Elazığ’ın sorunların bilen ve bu sorunları nasıl çözeceğini de çok iyi bilen, bu kentin değerlerine yeni değerler katarak geliştirerek ve işsizlik sorunu çözecek yeni bir adayımız var. Bizim milletvekilliğimizde gösterdiğimiz farklılıkla bu kentte değişen siyasi tabloyu şimdi belediyede yapmamız lazım. O isim, Ali Şekerdağ” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Haluk
Haluk - 5 yıl Önce

Türkiye genelinde esen İYİ Parti ve Millet İttifakı rüzgarı Elazığ da da esmeye başladı.

Mehmet
Mehmet - 5 yıl Önce

Gürsel Erol Elazığ adına güzel bir kazanım oldu. Diğer 4 vekile örnek olsun.

yalnız kurt
yalnız kurt - 5 yıl Önce

Bu dönem Elazığımız cesur olacak ve İYİ insanları iş başına getirecek inşaAllah...
yolunuz açık olsun .cesur adamlar...

SIRADAKİ HABER

banner137