Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan adayı Şekerdağ’a ağabeyi İsmet Şekerdağ ile partililer eşlik etti.

Güne, Elazığ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yönetim kurulu üyelerini ziyaret ile başlayan Şekerdağ, ardından Çarşı Mahallesi Hürriyet Caddesine giderek, esnaflarla bir araya geldi.

Esnaflarla birebir sohbet eden Şekerdağ, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretleri kapsamında Bit Pazarını ziyaret eden Şekerdağ, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Ardından Şira pazarı, Manifaturacılar Caddesi ve Borsa Binası esnafını da ziyaret eden ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Şekerdağ, projeleri hakkında bilgi vererek, destek istedi.

ŞEKERDAĞ: ELAZIĞ'DA SEÇİMİ ALACAĞIZ

Elazığ Belediye başkanlığı adaylığıyla ilgili SMMMO yönetim kurulu ile istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Adayı Ali Şekerdağ," Elazığ’ın meselelerini ve sorunlarını konuştuk. Niçin bu yola çıktığımız, kendileri ile paylaştık. Elazığ’da seçimi alacağız ve Elazığ’ın özlediği o tabloyu, Elazığ halkının istediği o duruşu, halkımıza armağan edeceğiz. Bugüne kadar gitmediğim kapı, sıkmadığım el kalmayacak. Elimizden geldiği kadar ulaşabildiğimiz her yere ulaşıyor ve her yerde kendimizi ifade ediyoruz. İnşallah, bu şekilde devam ederiz. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı hep birlikte ipi göğüsleyeceğimize inanıyor ve düşünüyorum” şeklinde konuştu.

ÖNAL: ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI SÖYLEDİK

SMMMO Başkanı Selim Sabit Önal ise, “Bugün, odamızı İYİ Parti adayı Ali Şekerdağ ve ekibi bizleri ziyaret ettiler. Belediye seçimleri çalışmaları neticesinde aday olduklarını söylediler. İmar ve çevre ile ilgili bizlere projelerini anlattılar. Bizden de destek istediler. Biz de elimizden gelen şeyleri kendilerine ilettik. Sorunlarımızı ve şehrimizin sorunlarını söyledik. Seçilirlerse bu sorunları gündemlerine alırlarsa memnun oluruz” ifadelerinde bulundu.