Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Başkan Öztürk Antalya kampının yararlı geçtiğini belirterek, “sadece bizim değil, rakiplerin de işi çok zor” açıklamasını yaptı

Takımda ciddi oranda bir toparlanma gözlemlediğini kaydeden Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Herkes takımın içinde bulunduğu durumun ve sorumluluğunun bilincinde. Bizde ciddi bir toplantı yaptık futbolcularımızla. Rakiplerin fikstürlerini ve puanlarını ortaya koyduk, kıstas yaptık. Sadece bizim işimizin zor olmadığını söyledik. Rakiplerimizin de işleri zor. Rakiplerimizin de maçları zor. Önemli olan kendi birlik, beraberliğimizi sağlayıp bunun üstesinden gelebilmek. Saha dışındaki pozitifliği, sahaya yansıtmak önemli. Bekamenga’nın bir ödemi var. Onun tedavisi devam ediyor. Bildiğiniz üzere Tufan sezonu kapattı. Diğer futbolcularımız iyi yani hiçbir problem yok” ifadelerini kullandı.

Hazırlık maçlarında takımın uyumundan memnun olduğu dile getiren Öztürk, “Eskisi gibi defansta açıklar vermiyoruz. İzlanda takımıyla oynadığımız maç gayet iyiydi. Herkes yerini biliyor, rahatlıkla pozisyon bulabiliyoruz. Rusya 2. Lig takımı Kamaz’la son hazırlık maçımızı yaptık. Kamp bitti bugün itibariyle. Takım hazırlıklarına Elazığ’da devam edecek. Oyuncularımıza da bir miktar para ödemesi gerçekleştirdik” diye konuştu.