Yaşanan puan kayıplarının ardından harekete Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, takımdaki Elazığlı futbolcuların aileleriyle bir araya geldi.

Geride kalan 9 haftada aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkatleri üzerine toplayan Bordo-Beyazlı ekibimizde, özellikle de son 3 hafta alınan ağır mağlubiyetler bardağı taşıran son damla oldu.

Yaşanan puan kayıplarının bir türlü önüne geçemeyen Birevim Elazığspor’da başarısızlığın sebeplerini sorgulayan Başkan Selçuk Öztürk, performansları eleştiri konusu olan Elazığlı futbolcuları kaybetmemek adına ailelerinden destek istedi.

Performanslarının yanı sıra son günlerde özel ve sosyal yaşantıları da oldukça eleştirilen Elazığlı genç oyunculara güvendiğini her fırsatta dile getiren Öztürk, yaptığı bire bir görüşmelerle genç isimlere zihinsel terapi uyguladı.

Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, yapılan bu görüşmenin ardından bu kez de Elazığlı futbolcuların aileleriyle Elazığspor Tesisleri’nde bir araya geldi.

Futbolcuların anne ve babalarıyla görüşen Başkan Öztürk, ailelere bazı tavsiyelerde bulunurken, onlardan da destek istedi.