MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, Ataşehir mahallesinde Seçim İletişim Merkezi’ni hizmete açtı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılışta konuşan Aday Adayı Işıkver önce partililerini selamladı.

Elazığ’daki Martı ve Balık Ölümlerinin Sebebi Belli Oldu Elazığ’daki Martı ve Balık Ölümlerinin Sebebi Belli Oldu

IŞIKVER: BİZİM MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’Nİ DE BU ŞEHİRDE BİRİNCİ SIRADA BİRİNCİ PARTİ YAPACAK GÜCÜMÜZ VE İRADEMİZ VARDIR

Aday Adayı Işıkver, “Elazığ her zaman büyük hedeflere bir ve diri olarak kardeşlik hamuru ile yoğurularak ulaşmıştır. Elazığ’ın şu anki hali maalesef beklediğimizin, özlediğimiz tablonun dışında bir tablodur. Elazığ şu an yorgundur, şehitler diyarı Elazığ’ın boynu büküktür. Elazığ’ın gerçek siyasi ve sosyal yapısı şu an görünen tablo ile örtüşmemektedir. 14 Mayıs seçimleri bu itibarla şehrimiz için bir dönüm noktasıdır. Elazığ’ın asli unsurlarına yeniden kavuşması, yeniden aslına rücu atması için 14 Mayıs seçimlerini çok önemli bulmaktayız. Bizim bu yola çıkmamızın esas sebebi de şehrimizin asli özelliklerine tekraren rücu ettirmektir. Milliyetçi Hareket Partisi bundan önceki tarihlerde 2 dönem yerel seçimlerde 5 dönem de genel seçimlerden zaferle ayrılmıştır. Bizler şehirdeki potansiyelin farkında olduğumuz için yeniden zaferle taçlanacağımız bu mücadelenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı bir kez daha beyan ediyoruz. 14 Mayıs seçimleri Türkiye ve Türk milleti için çok önemli bir seçimdir. Tarih bize göstermiştir ki bu vatanı savunmak, bu vatanı fethetmekten daha zordur. Bu yüzden biz birlik olacağız, beraber olacağız, tek bir ses, tek bir nefes olacağız. Gün; birleşme günüdür, gün bütünleşme günüdür. Gün kardeşlik ve kucaklaşma günüdür. Bizler bir gün gözlerine mil çekilse dahi milletimizin onların görmeyen gözü, duymayan kulağı, kalem tutmayan elşi olmaya söz verdik. 2023 yılı bir kader yılıdır. 2023 yılında tarihi bir seçime gidiyoruz. Hem Cumhurbaşkanlığı hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni seçeceğiz. Artık bütün yollar 2023 seimlerine açıklmaktadır. Vakit an be an yaklaşmakta, çember gün be gün daralmaktadır. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Bizim Elazığ’da Cumhur İttifakı’nı 5-0 yapmak gibi bir gayemiz vardır. Ayrıca bizim Milliyetçi Hareket Partisi’ni de bu şehirde birinci sırada birinci parti yapacak gücümüz ve irademiz vardır” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: HERKESİ VATAN SEVGİSİ PAYDASINDA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NDE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ

Aday Adayı Semih Işıkver, “Son günlerdeki siyasi gelişmeler gösteriyor ki milletimizin bütünlüğü, birliği, dirliği, varlığı tehdit altındadır. Bugüne kadar ki gelişmeler yarın karşılaşacağımız felaketlerin de acı habercisidir. Önümüzdeki tehlikeler çok büyüktür. Siyasi ayrılık hevesleri hız kazanmıştır. Türkiye’nin milli devlet niteliği ve üter devlet yapısı hedef alınmaktadır. Vatanımızın, milletimizin, devletimizin tekniği tartışılmaktadır. Türkiye’nin bekasını tehdit eden küresel gelişmeler hız kazanmıştır. Emperyalizm adına şimdi sıra Türkiye’yi teslim almaya gelmiştir. Biz buna izin vermeyeceğiz. Biz buna asla göz yummayacağız. Biz bunun için varız. Sonuna kadar mücadele edecek ve mutlaka başaracağız. Türkiye içeriden, dışarıdan yıkılmak, kuşatılmak, parçalanmak istenmektedir. Birlik olacağız, beraber olacağız, tek bir ses tek bir nefes olacağız. Herkesi vatan sevgisi paydasında Milliyetçi Hareket Partisi’nde buluşmaya davet ediyoruz” dedi.