Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Toplandı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 56. Platform toplantısı gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu platformda sorunlar masaya yatırıldı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Toplandı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 56. platform toplantısı Elazığ’da gerçekleştirildi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Elazığ Şube Başkanı Cemal Şimşek, bölge toplantılarında mesleki sorunlara çözüm bulunduğunu ifade etti.

ŞİMŞEK: DOSTLUKLARIN OLUŞMASINA VESİLE OLMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Şimşek, “Mesleki anlamda karşılaştığımız sorunlarımızı çözmek için bu sorunlarımızı gündemimize alıp ve bu sorunlarımıza çözümler üretmek adına çok önemli. Bundan daha da önemlisi bu belgesel toplantılarımızı meslektaşlarımız arasında dayanışmayı ve kaynaşmayı sağladıkları için çok önemli. Bölgesel toplantıların sonucunda çok kalıcı dostlukların oluşmasına vesile olması için çok önemli” dedi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası platform Sekreteri Serdar Böke, platform hakkında bilgi vererek görev alan kişilere teşekkür etti.

Böke, “Bu toplantı ile birlikte 20. Yılını tamamlayan platformumuz güç birliğimiz bağlı odalarımızın, meslek ve meslektaşlar ile ilgili tüm konularda bölgesel olarak yaşamış olduğu problemler üzerinde tartışarak çözümü ve sonuçlandırılması için tek elden güç birliğimizi belirtmek amacıyla kurulmuş bir platformuz” dedi.

En iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirten Elazığ Defterdarı Serdar Esen, “Herhangi bir aksaklık olduğunda paydaşlarımız bizi rahatlıkla bulabiliyor” dedi.

ESEN: BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİSİNİZ

Esen, “Sizlerle beraber burada da olmak benim için ayrı bir şereftir. Biz burada bir aile bilinci ile sizlerle beraber mükelleflerimize en iyi hizmeti vermeyi çalışıyoruz. Sizler bizler için çok kıymetlisiniz. Bu değeri de mükelleflerimize yaratabiliyorsak ne mutlu” diye kaydetti.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Genel Sekreteri Yahya Arıkan, hazırladıkları dosya ile birlikte yapılan çalışmaları paylaştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137