Ak Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ömer Serdar yayınladığı mesajda,

“Kutlu bir misafir olarak Allah katından sayısız nimetler getirerek gelen Ramazan ayını karşılamanın sevinci içerisindeyiz.

İnsanlık için kılavuz olan Kuran-ı Kerimin indirildiği bu mukaddes ay, beden ve ruhumuzun arınması için fırsat verecek; erdem, fazilet, ahlakın önemini gösterecek, aç ve yoksulların, kimsesizlerin halini anlamamıza vesile olacaktır.

Manevi duyguların zirveye ulaştığı, birlik ve beraberliğin, dostluk ve dayanışmanın yaşandığı, kardeşlik ve muhabbet bağlarının kuvvetlendiği, cömertliğin, yardımseverliğin kalplerde yeşerdiği, insanın; paylaşma güzelliğinin tatbiki ile aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattığı Ramazan ayı gönüllerimize ışık tutacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş diyerek övdüğü Ramazan ayının ülkemizi, milletimiz ve İslam alemi için hayır ve bereket getirmesini, birlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyor, tuttuğumuz oruçların, kıldığımızın teravilerin ve ettiğimiz duaların kabul edilmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.