AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın seçim çalışmaları kapsamında ilk durağı AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balıkla birlikte TÜGVA Kadın Aile Koordinatörlüğünün düzenlediği kahvaltı programı oldu.

BALIK: HİÇBİR HASTANEMİZDE HASTALARIMIZ REHİN KALMIYOR

Programda açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “2001 yılında babayiğit bir parti kuruyor dediler. Rahmetlik babacığım dedi ki o zaman  ‘kızım gidin ve bu adamın arkasında durun’ ne pahasına olursa olsun bu adama sahip çıkın. Eşimle birlikte Şahin Başkanımın babası da bir ekiplerdi ve bunlar Elazığ’ın kurucu üyeleri oldular. O günden beri Sayın Cumhurbaşkanımız nereye dedi biz orada görev aldık. Mahalle temsilcisi dedi mahalle temsilcisi olduk. Yönetim dedi, kadına kolları dedi, vekillik dedi nerede görev verdiyse orada görev aldık. Çünkü o bizim inandığımız adam ve kahramanımızdı. Bakın yıllar sonra ben kendi şehrime Milletvekili olarak defalarca hiç ücretsiz yalnızca ekip kriz raporuyla ambulans uçak yolladım hastalarımıza. Şimdi hiçbir hastanemizde hastalarımız rehin kalmıyor. Evlatlar annelerinin babalarının acısının üstüne ya da anneler, babalar evlatlarının acısı üzerine bir de bu acıyı yaşamak zorunda kalmıyorlar. Hastanelermizde tedavilerimizi yapıyoruz. Burada bu kadar kadın bir arada olabiliyorsak, TÜGVA çok büyük bir şey üstlendi burada en önemlisi şu; üniversitede kızlarımız özgürlükleriyle okuyabiliyorlarsa bunun tek sebebi bu ülkede özgürlüklerin insan haklarının tek savunucusu Recep Tayyip Erdoğan olduğu içindir” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: BAŞIMIZI YASTIĞA KOYMADAN SİZLERE HİZMET EDECEĞİZ

TÜGVA üyelerinden destek isteyen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da, “AK Parti iktidarının bugüne kadar yapmış olduklarını anlatabilmesi, hem de bizlerin 31 Mart’tan sonra 1 Nisan sabahında makama oturup 5 yıl boyunca ilimiz adına yapabileceklerimizi anlatabilmemiz açısından sizlerin desteği bizler için çok önemli. Bu noktada özellikle sizlerden istirham ediyorum, sizlerin bizim yanımızda olmanız bize güç verir. Fazlasıyla koşturmamıza, çalışmamıza destek olursunuz. Bu noktada bizlerden desteğinizi ve duanızı esirgemezseniz bizlerde dönüp 5 yıl boyunca başımızı yastığa koymadan sizlere hizmet edeceğiz. Bu noktada bizlere güvenin, bizlere inanın. İnşallah Elazığ’da ak belediyecilikle, Şahin Şerifoğullarıyla, teşkilatımızla hep birlikte hayal ettiğimiz olabilme adına çalışmalarımızı gece gündüz demeden yapacağız. 11 ana başlıkta 100 proje hazırlığımızı önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Şerifoğulları’nın bir diğer durağı ise esnaf ziyareti oldu.

Belediye Çarşısı esnafı ile bir araya gelen Şerifoğulları, sorun ve talepleri dinledi.

Aday Şerifoğulları daha sonra Gençlik merkezinde gençlerle bir araya geldi.

Şerifoğulları gençlik merkezi ziyaretinde çocuklarla tenis oynamayı da ihmal etmedi.

Son Durak Park 23 Alışveriş merkezi oldu.

Şerifoğullarına bu defa Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ eşlik etti.

Vatandaş ve esnafla sohbet eden Milletvekili Demirbağ ve aday Şerifoğulları, alışveriş merkezindeki vatandaşlara karanfil dağıttı.

HABER: SITKI TAŞEL