Şerifoğulları: Bu Coşku Benim Enerjime Enerji Katıyor

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları önce Çayda Çıra Mahallesi’nde partisinin seçim irtibat bürosunu açtı; ardından Sanayi Sitesi’nde esnaflarla buluştu.

Şerifoğulları: Bu Coşku Benim Enerjime Enerji Katıyor

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmalarını sürdürdü.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK parti ‘den Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Şahin Şerifoğulları, partisi tarafından Çayda Çıra Mahallesi’nde oluşturulan seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

ŞERİFOĞULLARI: BU COŞKU BENİM ENERJİME ENERJİ KATIYOR

Kendisine destek için toplanan kalabalığa seslenen AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Bugün benim konuşmama gerek yok. Bugün Çaydaçıra konuşuyor. Ne güzelsin Çaydaçıra. Elazığ’ımızın 38 mahallesini, 9 beldesini, 10 ilçesini karış karış geziyoruz. Sizlerin derdini dinliyoruz, sizlerin sıkıntılarını dinliyoruz, sizlerin derdiyle dertlenmek, sizlerin sıkıntılarıyla hemhal olmak, iyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle bir arada olabilmek için huzurlarınızdayım, karşınızdayım. Rabbim nasip ederse 31 Mart akşamına kadar da bu yürüyüşümüz, bu koşumuz devam edecek Allah’ın izniyle. Çaydaçıra’daki bu coşku, bu heyecan, benim yorgunluğumu dindiriyor, benim enerjime enerji katıyor, benim heyecanıma heyecan katıyor Allah’ın izniyle. Bu coşku, bu heyecan 31 Mart akşamının ayak sesleri, zaferimizin ayak sesleri Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: ZAFERİMİZİ SİZLERLE BERABER İLAN EDECEĞİZ

Başkan Adayı Şerifoğulları, “Bu coşkuyu, bu heyecanı 31 Mart akşamı sizlerle beraber kutlayacağız, zaferimizi sizlerle beraber ilan edeceğiz ve Allah’ın izniyle 1 Nisan’da şehrin Şehr-ül Emin’i olduktan sonra 5 yıl boyunca yılmadan, yorulmadan cesaretle sizlere hizmet edeceğim Allah’ın izniyle. Kimsesizlerin kimsesi olacağız, belirli bir zümrenin değil, Elazığ belediye başkanı olacağız, mazlumların belediye başkanı olacağız. Mazlumların elinden tutan bir başkan, zalimlere şahir olacağız, şahir. Çaydaçıra mahallemize kapalı semt pazarı hazırlayacağız, Çaydaçıra mahallemize kent köy projemizi hayata geçireceğiz, Çaydaçıra Mahallemizde Çalkan deresi, botanik vadi projemizi hayata geçirerek sizler için çok güzel yaşam merkezleri oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Çayda Çıra seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı

Şahin Şerifoğulları’nın seçim ziyaretlerinin bir başka adresi Sanayi Sitesi Kooperatifi ve sanayi sitesindeki esnaflar oldu. Şerifoğulları’na AK parti Eski Milletvekili Şemsettin Murat’ta eşlik etti.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137