Seçim Çalışmalarına devam  eden AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Parçikanlılar Derneği, Semerkand eğitim Vakfı, Engelli Meclisine bağlı dernek başkanlarıyla buluştu ve çalışmalarla ilgili  bilgi aldı.

ŞEKERCİ: AZIMSANMAYACAK BİR RAKAMA SAHİP BİR TOPLULUĞUZ

Başkan Adayı Şekerdağ’a taleplerini ileten Türkiye Engelliler Meclisi Elazığ Temsilcisi Suat Şekerci, “Bizler Elazığ Engelliler Meclisi olarak şehrimizin tanılabilir bir il standartlarına kavuşması için başkanımızdan sadece şunu talep ettik, bizler 5338 sayılı belediyeler kanunu, aile ve sosyal politikalar bakanlığının yayınladığı yönetmeliklerin kısacası anayasanın bizlere vermiş olduğu hakların yerel yöneticiler tarafından uygulanmasını talep ettik. Bunların takipçisi olmalarını talep ettik. Bizler başkanımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyoruz. Bizler toplumun büyük bir kesiminin yanında azımsanmayacak bir rakama sahip bir topluluğuz. Sağ olsun başkanımızda bizleri kırmayıp bugün meclisimizi ziyaret ederek hak ve taleplerimizi dinledi. Bizlerde makul olan çerçecede yapılması gerekenleri anlattık. İnşalalh başkanımızın hakkında hayırlısı ne ise o nasip olur” ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, engelli bireylerin yaşamlarının kolaylaştırılabilmesi amacıyla  göreve gelmeleri amacıyla Engelliler Sarayı yapacaklarını kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: KENDİLERİNE PROJELERİMİZDEN BAHSETTİK

Tasarruf ve şeffaflık anlayışı ile hizmet edeceklerini dile getiren Şerifoğulları da, “Seçim çalışmalarımıza Semerkand Eğitim Vakfını ziyaret ederek başladık. Daha sonra Engelliler Meclisimizi ziyaret ederek engellilerimizin başkanlarıyla bir araya gerek sorunlarını, sıkıntılarını dinledik. Tabi projelerimizin arasında engelliler sarayının olacağını kendilerine ifade ettik. Elazığ’ın merkezi yeri sayılacak eski Çağrı Tıp Merkezinde oluşturacağımız engelliler sarayı engellilerimiz için hayatı kolaylaştıracak ve hayatlarını çok rahat bir şeklinde sürdürebilecek bir ortamı hazırlama adına kendilerine projelerimizden bahsettik. Tabi seçim çalışmalarımız hızlanarak devam edecek. Son 50 gün teşkilatımızla birlikte, Milletvekillerimizle birlikte her gönüle girebilme, her eli sıkabilme adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Yeni dönemde belediyecilik anlayışımızın en önemli ilkelerinden bir tanesi tasarruf ve şeffaflık olacak. Belediyeye giren her kuruşta Gazimizin, Şehidimizin, garip gurabanın, yetimlerin hakkı olduğunu asla ve asla aklımızdan çıkarmayacağız. Yatırımları ve hizmetleri yaparken kullanılan kaynağın verimliliği, önceliği, kalitesi titiz bir şekilde etüt edildikten sonra adım atacağız. Her faaliyetimizi en baştan en sonuna kadar vatandaşlarımızın gözü önünde her türlü bilgi ve belgeye ulaşılabilecek şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belediyemizde hakka, adalete, mahşeri vicdana ve hukuka aykırı hiçbir işlem yapılmayacak. Buradan bütün hemşehrilerimize bunun taahhütünü veriyoruz. Ben seçim çalışmalarımızda bizlere teveccüh gösteren saygıdeğer hemşehrilerimize buradan şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Ataşehir’de site toplantısında vatandaşlarla buluştu. Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da eşlik etti.

HABER: SITKI TAŞEL