Şerifoğulları: Emanet Gördüğümüz Şehrin Her Yerine Hizmet Götürme Gayretindeyiz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Şerifoğulları: Emanet Gördüğümüz Şehrin Her Yerine Hizmet Götürme Gayretindeyiz

Başkan Şerifoğulları, mahalle ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet ve Çatalçeşme mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, sorun ve talepleri dinledi.

"Birlikte Yönetim" ilkesi çerçevesinde mahalle ziyaretlerine büyük önem veren Başkan Şerifoğulları, Cumhuriyet ve Çatalçeşme mahallelerini ziyaret etti.

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde ihtiyaçları yerinde tespit ederek, çözüm noktasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, çalışmalara ve projelere ilişkin istişarelerde bulundu.

ŞERİFOĞULLARI: GÜZEL ÇALIŞMALARI HEP BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Genç-yaşlı, çoluk-çocuk her kesimin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları, “Hedefimiz birlikteliğimizin gücüyle daha kaliteli, yaşanabilir bir şehir inşa etmektir. Şehrimizin dört bir yanına adil ve kaliteli hizmet sunacağız. Bu noktada mahalle ziyaretlerimiz büyük önem taşıyor. Mahalle ziyaretlerimizle hemşerilerimizin taleplerini, ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Hemşerilerimizin görüş ve önerilerini alıyoruz. Birlikte istişare ediyoruz. Bize emanet edilen bu şehre hizmetkar olarak, güzel çalışmaları hep birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 13:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137