Şerifoğulları: Hizmetleri Eşit Şekilde Götüreceğimizi Söylüyoruz

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmalarını ev toplantıları STK ve esnaf ziyaretler ile sürdürdü.

Şerifoğulları: Hizmetleri Eşit Şekilde Götüreceğimizi Söylüyoruz

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Ulukent, Kızılay ve Abdullahpaşa Mahallelerinde gerçekleştirdiği ev toplantıları ile hem destek istedi hem de başkan olması halinde yapacakları çalışmaları anlattı.

Şahin Şerifoğulları’nın seçim ziyaretlerinin bir başka durağı Harput Der oldu. Şerifoğulları ve beraberindekiler Harput Der Başkanı Prof. Dr. Eyüp Bağcı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Harput Der Başkanı Prof. Dr. Eyüp Bağcı dernekleri hakkında bilgi verdi.

ŞERİFOĞULLARI: KENDİMİZ İÇİN BİR FIRSAT GÖRÜYORUZ

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da, “İlimize en güzel hizmeti getirebilme adına projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Partimizin bugüne kadar 2002 yılından itibaren ilimize ve ülkemize yapmış olduklarımızı anlatarak seçim sürecini geçireceğiz. Rabbim bizlere Elazığ Belediye Başkanlığı makamını nasip ettiği taktirde de beş yıl boyunca sizlere bugünü anlattıklarımızı bir bir hayata geçirebilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Tabi bizim siyasetimizin özünde AK Parti’mizin de, şahsımızın da, ailemizin de siyasetin özünde adaletin, dürüstlüğün, şeffaflığın, hesap verilebilirliğin olacağını en önemli ilkelerimizden olacağını ifade etmek istiyorum. Biz adaletli davranacağız. Adaletten asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Alacağımız kararlar bizim sahsımızın aleyhine de olsa adaletten asla geri adım atmayacağız. Biz bu şehrin her bölgesine, doğusuna, batısına, kuzeyine, güneyine ve her türlü renklerine her türlü hizmetleri eşit şekilde götüreceğimizi söylüyoruz. Bu şehrin bazı bölgelerinde sıkıntılar var, eksik hizmet almış. Biz bunları kendimiz için bir fırsat görüyoruz. Buralara hizmet götürebilmek için kendimize bir şans olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: HİÇ HAYALPEREST DAVRANMAYACAĞIZ

Başkan Adayı Şerifoğulları, “İnşallah eşit bir şekilde, adaletli bir şekilde bu şehrin her bölgesine, her mahallesine 38 mahallemizi bir tutarak her tarafa aynı şekilde hizmet götürebilmenin çalışmasını yapacağız. Aynı zamanda sadece Elazığ’ı 38 mahalleden de ibaret görmüyoruz. 9 beldemiz, 10 ilçemizle birlikte Elazığ’ı bir bütün büyükşehir olarak göreceğiz. Hizmet alanımızı genişleteceğiz. Tabi genciz, gençliğimiz bizim için en büyük imkan, en büyük avantaj. Allah’ın izniyle enerjik olacağız, koşturacağız, yorulmayacağız, yılmayacağız. Cesaretler, kararlılıkla Elazığ’ına bütün sorunlarının üzerine gideceğiz. Biz kesinlikle aldatan olmayacağız. Sizlerden oy çalabilme adına oy kapabilme adına sizlerin duygularıyla oynamayacağız. Bizim çözüm önerilerimiz hepsi Elazığ’ın asli problemlerinden kaynaklanan çözüm önerileri. Hiç itopik projemiz yok. Hiç hayalperest davranmayacağız. İnanlarımızı aldatmayacağız. Bu noktada samimiyiz, dürüstüz, şeffafız. Belediye içerisindeki tasarrufu gerçekleştireceğiz. Oraya giren her kaynak ve belediyeden çıkan her kaynak sizlerin cebinden çıktığını çok iyi biliyoruz. Bunları gözeterek çalışacağız” şeklinde konuştu.

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları Gazi Caddesi’ndeki esnaflarla da bir araya gelerek, hem sorunları  hem talepleri dinledi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 21:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 5 yıl Önce

Şahin Şerifoğulları projelerini tanıttı: ''Çok büyük şeyler yapacağız, bu çok büyük şeylerden başka yerlere de yapacağız, bu büyük şeylerin içinde pek çok şeyler olacak...'' :-) (Yazılanların gerçekle bir ilgisi yoktur, hayal ürünüdür)

Mert
Mert @Mert - 5 yıl Önce

*Alıntıdır.

okan
okan - 5 yıl Önce

niye akpye oy vereyim ? bi tane mantıklı neden söyleyin?

Fikri
Fikri @okan - 5 yıl Önce

Bide gencligin abisiymis oyle diyorlarmis miş miş

ÖZKAN
ÖZKAN @okan - 5 yıl Önce

Çünkü AK oldugu icin :))

AKIL
AKIL - 5 yıl Önce

Bu millet Tayyip erdoğan icin oy veriyor ama bu secim ak parti genel ve elazig da ve bir cok ilce de secimi kaybedecektir... her secim dönemi bıktık baskanlik sistemi referandumda cok hizli kararlar alinacak Turkiye gelisecek büyüyecek denildi 24 Haziranda terör bitecekk ekonomi duzelecek denildi daha beter olduk.. kim ne derse desin Ak parti rahibi verdi kırılma noktasi oldu.. simdi neye inandiracak bu milleti

SIRADAKİ HABER

banner137