Şerifoğulları: Hizmette Cesaretli Olacağız

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları önce Aksaray Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açılışına katıldı ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Şerifoğulları: Hizmette Cesaretli Olacağız

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde partisi tarafından oluşturulan Seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

Şerifoğulları’na AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve Ak parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de eşlik etti.

GÜRGÖZE: OY KULLANMANIZI SİZLERDEN TALEP EDİYORUZ

AK parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “31 Mart akşamı, Aksaray’ımızın da desteğiyle diğer tüm 38 mahalledeki hemşehrilerimizin büyük desteği ve teveccühü ile inşallah Elazığ belediye başkanımız, AK Partili belediye başkanımız yeni bir şahlanış, yeni bir yükseliş dönemini Elazığ’da başlatacak. 31 Mart akşamı AK Parti’ye verilecek her oy; güçlü Türkiye’ye verilecek oydur. AK Parti’ye verilecek her oy, Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinin daha çok gür çıkmasına verilecek olan destektir. AK Parti’ye verilecek her oy, mazlumların sesinin daha çok dünyada gür çıkmasını sağlayacak olan oy olduğunu bilerek o gün 31 Mart akşamı, 31 Mart günü oy kullanmanızı sizlerden talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: BU SEÇİMDE LİDERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ak parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise, “Bu bir mahalli seçim değil. Bu seçimde liderimize sahip çıkacağız inşallah. Ve mahalle olarak da Şahin Şerifoğulları kardeşimiz karşınızda. Gerçekten genç, dinamik ve her yönüyle ben diğer adaylarla kıyaslanmayacak özelliklere sahip bu kardeşimizi en güçlü bir şekilde seçmek suretiyle arkasında da inşallah en az 20-25 tane meclis üyesini de vermek suretiyle. Kalan bu 10 günü de çok iyi bir şekilde değerlendirmek suretiyle inşallah arkasında büyük bir güçle oy potansiyeliyle Şahin Şerifoğulları kardeşimizi belediye başkanı yapacağız” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: HİZMETTE CESARETLİ OLACAĞIZ

Aksaray Mahalle sakinlerine seslenen AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Her zaman dik duracağız ama diklenmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza karşı mütevazi davranacağız ama hizmette cesaretli olacağız, Elazığ’ın menfaatleri noktasında Aksaray’ın menfaatleri doğrultusunda cesaretli olacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız, koşacağız, sizlere hizmetin en güzelini getireceğiz. Daha müreffeh bir Elazığ, daha yaşanabilir bir Elazığ oluşturabilme adına bu kutlu yürüyüşümüzde asla ve asla bıkmayacağız. Bizler Aksaray’ın Glordağı mevkiindeki üç bağlantı yolunu hızlı şekilde aşmak için inşallah Rabbim bizlere bu makamı nasip ederse hızlı bir şekilde sizlerin hizmetine sunacağız bu yolları. Bu yolları hayata geçirirken aynı zamanda sizler doğalgazla buluşacaksınız” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: CİDDİ MANADA ALT YAPI PROBLEMİ OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Başkan Adayı Şerifoğulları, “Sizlerin alt yapı sorunlarını çözmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Şehrimizin en önemli sorunlarından bir tanesi alt yapı problemi. Aksaray’ımızın da ciddi manada alt yapı problemi olduğunu çok iyi biliyoruz. Sizlerin, Aksaray’ın karaçalı çeşmesi gibi bir hayalinin, bir beklentisinin, bir isteğinin olduğunu yakinen biliyoruz. Bütün sorunlarınızı biliyoruz, sıkıntılarını biliyoruz, sorunlarınıza vakıfız. Bizler sorunlarınızı çözmek için geliyoruz. Ben sizlerin duasıyla, sizlere hizmet edebilmek için bu kutlu yürüyüşüme çıktım. Sizlerden dua bekliyorum, sizlerden destek bekliyorum. Rabbim bana bu makamı nasip ederse bende sizlere 5 yıl boyunca yılmadan, yorulmadan sizlere hizmet edeceğim Allah’ın izniyle. Bu şehre yük olmak için değil, bu şehrin yükünü hafifletmek için geliyorum” diye konuştu.

Öte yandan Ak parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Kiğılılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Şahin Şerifoğluları ayrıca Down Sendromlular Derneği’nin düzenlediği programa katıldı ve ardından Sanayi işitesi ile Keresteciler sitesinde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gakgo
gakgo - 5 yıl Önce

adamlar kendileri adına oy isteyemiyorlar Cumhurbaşkanımızın sesinin daha gür çıkması adına belediye başkanına oy istiyor yazıklar olsun resmen milletin aklıyla dalga geçmektir bu

Atilla
Atilla - 5 yıl Önce

Bu seçimde memlekete sahip çıkacağız ve akpye oy vermeyeceğiz.Oyumuz millet ittifakına.

Elazig  sevdalisi
Elazig sevdalisi - 5 yıl Önce

Akp icinde gezenler cogu ya torpil ya rant ya belediye ya da vs vs biseyleri sahsi icin kovaladiklari icin veriyor ben sahsen tayyip erdogani cok severim dogrularini yanlışlarini elestiririm ama belediye secimi tayyip erdogan diye kalkip akp demem.. adaya bakarim yapar mi yapamazmi projelerine bakarim... zaten 17 yilda gerek belediye gerekse vekiller hep yanlis insanlar oldu elazig insAllah bu defa vicdanli oy kullanir

Kazım
Kazım - 5 yıl Önce

Bilal Çoban, Ali Şekerdağ, Haluk Arslan Elazığ Belediyesini yönetmek için oy isterken birileri sanki Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi liderine oy istiyor

selcukcetıntaş
selcukcetıntaş - 5 yıl Önce

sayın elazıg beledıye baskanımsıze bırturluulasamadımtlf 05331674583

Elazig  Sevdalisi
Elazig Sevdalisi @selcukcetıntaş - 5 yıl Önce

Baska ulasacak yer mi bulamadin secim zamani ulasamadiysan secimden sonra hic ulasamazsin... aciyorum bizim elazig halki saf temiz arif insanlar ama bazen acinacak hale getiriyorsunuz... biraz gözünüzü acin yeter artik.. alti ustu belediye secimi

selcukcetıntaş
selcukcetıntaş - 5 yıl Önce

ben mustafapasamahlesınde oturuyorum esım vebensızıevedavetedıyorum

Nizamettin
Nizamettin - 5 yıl Önce

DEMİRBAĞ: BU SEÇİMDE LİDERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Kasim
Kasim @Nizamettin - 5 yıl Önce

Secim gidiyor napacak tayyip erdogani one cikaracaklar bunlarin siyaset anlayisi boyle... belediye gidince sesi daha mi az cikiyor... elazig da ittifak yokken buraya gelmesi etikmiydi... diyarbakira sirnaka hakkariye ittifak olmayan yerlere git 2 defa 3 defa elazig ya akp ya mhp kazanacak zaten... kazanani gelip secim sonrasi tebrik etmeye gelydin liderlik bunu ittifak bunu gerektirirdi

Ulvi
Ulvi @Nizamettin - 5 yıl Önce

Kendisi Elazığ'a sahip çıkmadığına göre Elazığ'a Belediye hizmeti için kim sahip çıkacak onuda söyleseydi


SIRADAKİ HABER

banner137