Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Makamların geçici olduklarını bildiklerini ifade eden Şahin Şerifoğulları, makamların kendilerine milletin emaneti olduğunu söyledi.

ŞERİGOĞULLARI: MİLLETİN EMANETİ BİZİM ŞEREFİMİZ VE ONURUMUZDUR

11 Başlık altında 100 proje hazırladıklarını ifade eden Şerifoğulları, “Makamlar milletin emanetidir. Bizden önce niceleri geldi geçti, bizlerde Rabbim nasip ederse, o makama oturursak; bir gün o makamı devredebileceğimizi çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu şekilde yapacağız. Makamlar milletin emanetidir dedik. Milletin emaneti bizim şerefimiz ve onurumuzdur. Biz bu şekilde hareket ederek ilimizi en iyi yerlere getirebilme adına projelerimizi yapıp seçim sonrasında da projelerimizi hayata geçirebilme adına gece gündüz demeden çalışacağız. Biz 11 ana başlık altında 100 proje hazırladık. Bu 100 proje Elazığ’ın güzelleşmesi adına hayal edeceğimiz yere gelebilmesi adına yapmış olduğumuz çalışmalardır. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle her yöne Elazığ’ın her kesimine projeler hazırladık, çocuklarımıza projeler hazırladık, gençliğimize projeler hazırladık. Bayanlar için, kadınlarımız için projeler hazırladık, engelliler için projeler hazırladık. Velhasıl Elazığ’ın her noktasına, 38 mahallesine çok güzel projeler hazırladık. İnşallah bizlere güvenirseniz, bizlere inanırsanız bu projelerimizi hayata geçireceğimizi biz buradan ifade etmek istiyoruz. Burada Elazığ’ın her noktasına temiz bir elin değdiğini ispatlama adına bugün karşınızdayız” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULARI’NIN ZİYARETLERİ

Şahin Şerifoğulları öte yandan seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, ASRİAD Başkanı Yakup Baş ile de bir araya geldi. Şerifoğulları kurum personellerini de ziyaret etti.

HABER: SITKI TAŞEL