AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Adayının bu defaki ilk durağı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Seçim İrtibat Bürosu oldu.

Seçim İrtibat bürosu ziyaretinin ardından Şerifoğulları, bir önceki gün  başladığı Elazığ Belediyesi ziyaretinde kalan birimleri tamamlamak üzere Belediyeye geçti.

Başkan Adayı Şerifoğulları daha sonra AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek, tekstil fabrikasında çalışan kadınların gününü kutladı.

Ziyaretler kapsamında bir sonraki durak ise, Sanayi Mahallesi’nde partisinin Seçim İrtibat Merkezi oldu.

ŞERİFOĞULLARI: MÜCADELEMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Burada vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Adayı Şerifoğulları, “31 Mart2ta yapılacak yerel seçimlere artık 23 gün kaldı. Biz bugüne kadar teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle birlikte Elazığ’ımızı karış gezerek Elazığ’ımızın sorunlarını, sıkıntılarını bilerek bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması noktasında 11 ana başlıkta 100 projemizi hazırladık, sizlerin taktirine sunduk. Bu projelerimiz hazırlanırken her mahallemizi düşünerek gencimizi, çocuğumuzu, yaşlımızı, engellilerimizi, kadınlarımızı düşünerek Elazığ’ımızın bir bütün olarak sorunlarını düşünerek çözüm önerileri noktasında projelerimizi sizlerin huzurunda açıkladık. Bu çalışmalarımız Rabbim nasip ederse 31 Mart’a kadar devam edecek. Daha fazla koşarak yorulmadan, bıkmadan sizlerle buluşabilme adına sizlerin derdiyle dertlenip, sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olma ve aynı zamanda iyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle bir arada olabilme adına koşumuzu, mücadelemizi devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: HİZMET GETİREBİLME ADINA ÇALIŞMALARIMIZI YAPACAĞIZ

Altyapı sorunu olmayan bir şehir inşaa edeceklerini kaydeden Şerifoğulları, “Allah bizlere zaferi nasip ettiği taktirde biz Elazığ’ın alt yapı sorunlarını çözebilme adına, alt yapı sorunu olmayan bir şehir haline getirebilme adına çalışmamızı yapacağız. Yine yatırımcı dostluk belediyecilik anlayışıyla bu şehrin ekonomik kalkınmasını sağlayabilmek adına gayretlerimizi, çalışmalarımızı yapacağız. Sosyal belediyecilik anlamında kimsesizlerin kimsesi oalcağız, mazlumların sesi olacağız. Allah’ına izniyle garibanların, fakirlerin, fukaraların elinden tutan bir başkan olacağım. Kimsesizlerin kimsesi olacağım. Seçildiğim rozetimi bir kenara bırakarak bana oy vermiş vermemiş, doğu, batı, kuzey, güney, dili, dini, ırkı ne olursa olsun Elazığ’ın her bölgesine eşit mesafede hizmet getirebilme adına çalışmalarımızı yapacağız” diye kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Başkan Adayı Şerifoğulları, "Kentsel dönüşüm problemlerini çözebilme adına bu şehrin afet risklerini en aza indirebilme adına kentsel dönüşüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Aynı zamanda turizm ve kültürel projelerimizle şehrimize katma değer katarak bu şehri turizm merkezi haline getireceğiz. Harput’a ayrı bir önem veriyoruz. Harput’u turizm anlamında kalkındırabilirsek bu şehrin kalkınabileceğini biliyoruz. İnşallah bizler göreve başladıktan sonra beş yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda görev süremiz bittiğinde Rabbim nasip ederse bu şehrin ulaşım problemi hallolmuş olacak, alt yapı sorunu olmayan bir şehir haline gelecek” diye ifade etti.

Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi ziyaretini esnaflarla noktaladı.

HABER: SITKI TAŞEL