AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi ziyaretlerini, vatandaşla buluşmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Şerifoğulları, çalışmaları kapsamında ilk olarak Milletvekillerinin de katılımıyla Rüstempaşa Mahallesi’nde seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

GÜRGÖZE: HİZMETLERLE İNŞALLAH YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAKTIR

Açılışta partililerine ve mahalle sakinlerine hitap eden AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Rüstempaşa’da 38 mahallenin tümünde gördüğümüz bu genel ilgi, bu destek gittikçe katlanarak artan bu desteği gördüğümüzde inşallah 31 Mart akşamı Elazığ Belediye Başkanlığı 5 yıllığına tekrar AK Parti’ye destek verecek. Ve hizmetlerle inşallah yeni bir dönem başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: İLÇELERİYLE HİZMETLERE İMZASINI ATACAK OLAN KADROYU SEÇECEĞİZ

Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Başka partilerin adeta aday tanıtımı veya mitingi gibi bir hava bu lazıma Metin Bey’in ifadesiyle ‘Muhteşemsin Rüstempaşa’. Son 10 güne girdik. Gerek Elazığ’da belediye hizmetlerini yapacak, meclisiyle, başkanıyla, genç dinamik başkanı inşallah Şahin Şerifoğulları kardeşimizle, gerekse bütün ilçeleriyle hizmetlere imzasını atacak olan kadroyu inşallah 31 Mart’ta seçeceğiz” şeklinde konuştu.

AĞAR: KİMSENİN LAFINA KULAK ASMAYIN

Milletvekili Tolga Ağar da, “Çok iyi bir adayımız var. Gerçekten içimizden çıkan, kimilerinin abisi, kimilerinin evladı, kimilerinin torunu, yeğeni… Hakikatten bir Elazığ çocuğu. Benim memleketim Elazığ bu işlerde külyutmaz, bu ilerde kimseye prim vermez. Oy unu gidip kime oy vereceği, oyla beim gönlümden geçen benim üyesi olduğum sizlere sadece 17 senedir hizmet eden AK Parti ve reisinin yanındadır diye düşünüyorum. 31 Mart sabahına 1 Nisan sabahında ben Şahin Bey’i Allah’ın izniyle belediyede ziyaret edip ona hayırlı olsun demeyi ve sizlerin artık 4 buçuk sene boyunca kesintisiz hizmetinizde olmayı diliyorum Allah’tan. Çünkü belediye ile Milletvekilleri bir takım olmak zorundadır. Siz başka kimsenin lafına kulak asmayın” dedi.

BALIK: ELAZIĞ BUGÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ BÜYÜK HAYALLERİNİN PEŞİNDE KOŞACAK

Milletvekili Sermin Balık, “Son 10 gün aslında siyasette en belirleyici günlerdir. İnsanlarına artık bütün projelerini anlattıklarıyla düşmanlarının saldırılarına karşı koydukları, iştiralarla boğuştukları ama milletin son kararını verdiği günlerdir. Biz belediye başkan adayımıza güveniyoruz. Hakikatten bu şehirde Şehr-ül Emin olacağına inanıyoruz. Onunla birlikte bütün ilçelerde ve beldelerde ak belediyecilikle devam etmeyi gönülden diliyoruz. Diyor ki; ‘Sen Türkiye’sin büyük düşün’ Elazığ büyük düşünecek. Elazığ bugüne kadar olduğu gibi büyük hayallerinin peşinde koşacak, biz 31 Mart’tan sonra Elazığ’ın hayallerini gerçekleştirmek için yola düşeceğiz inşallah” diye konuştu.

BULUT: ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN BAYRAĞINI YENİDEN TESLİM ALACAĞIZ

Kutlu zafere adım adım yaklaştıklarını ifade eden MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Genç, dinamik, çalışkan bir başkanla inşallah Elazığ Belediyesi’nin bayrağını yeniden teslim alacağız. Şahin kardeşimizi tanıyorsunuz, yakından biliyorsunuz. O yürümüyor. Koşuyor, koşuyor. Öyle bir koşuyor ki tutana aşk olsun hakikatten” diye ifade etti.

ŞERİFOĞULLARI: SİZLERE EN GÜZEL HİZMETİ GETİRECEĞİM ALLAH’IN İNİYLE

Açılışta değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “31 Mart yerel seçimlerinin artık arifesindeyiz. Son 10 günümüz kaldı.  Bizler tevazu, samimiyet ve gayret ile ‘memleket işi gönül işi’ diyerek ev ev geziyoruz, esnaflarımızı geziyoruz, sıkmadık el bırakmayana kadar girmedik gönül bırakmayana kadar da bu gezimiz, bu koşumuz devam edecek Allah’ın izniyle. Rüstempaşa Mahallesinde yapmış olduğumuz iki mitingde de gösteriyor ki 31 Mart akşamı AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanacak ve Rabbim nasip ederse bu şehrin Şehr-ül Emini olacağım, sizlere en güzel hizmeti getireceğim Allah’ın iniyle. Bizler iyi bir ekibiz. Tecrübeli bir İl Başkanımız var, gayretli bir teşkilatımız var ve her zaman bizim yanımızda olacağını vaat eden Milletvekillerimiz var, abilerimiz, ablam var. Bizim arkamızda bakanlarımız var, bizim arkamızda milletin adamı, Ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan var. Gakkoş eğilmez Allah’ın izniyle. Her zaman dik olacağız, sizlere karı mütevazı olacağız. Ama Elazığ’ın menfaatleri söz konusu olduğunda dimdik duracağız ve asıl kavgası Elazığ’ın menfaatleri doğrultusunda vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Adayı daha sonra Mahalle sakinleri ve esnafla buluştu, hasbihal etti

AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayının bir sonraki durağı ise AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte HÜDA Par oldu.

Ardından Eski AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ile birlikte Arıcak Kültür Derneği üyeleriyle bir araya gelen Şerifoğulları, projelerini paylaştı.

ŞERİFOĞULLARI: HİZMET ETMENİN YOLLARINI, GAYRETİNİ ARAYACAĞIZ

Başkan Adayı Şerifoğulları, “AK Parti hükümetleri döneminde Arıcak merkezi hükümetten fazlasıyla yatırım almıştır. Tabi bu yatırımları yeterli midir? Yeterli değildir. Daha fazla hizmet alabilmesi adına Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız çalışmalarına gayretli bir şekilde devam etmektedir. Bizlerde tabi belediye başkan adayı olarak yerelde 38 mahallemize eşit, adaletli bir şekilde hizmet götürebilme adına bugün kutlu yürüyüşümüzde 31 Mart akşamına kadar yorulmadan koşturmaya devam ediyoruz. Rabbim nasip ederse Arıcaklılarımızın ve tüm Elazığlılarımızın desteğiyle, teveccühüyle bizler sandıktan zaferle ayrıldıktan 1 Nisan’dan itibaren şehrimizin her bölgesine, her mahallesine hizmet edebilme adına gayretli bir şekilde ekibimizle projelerimizle, vizyonumuzla hizmet etmenin yollarını, gayretini arayacağız” ifadelerini kullandı.

AÇIKKAPI: ELAZIĞ’DA LİDERLİĞE OYNAYACAK

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Eski Milletvekili Açıkkapı, “Arıcak tabi bizim için çok önemli, çok değerli bir ilçemiz. Hem yakın bir köylünüz olarak burada bunu ifade etmek istiyorum. Gerçekten Arıcak geçmişten bu yana liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve siyasi hareketimize en güçlü desteği veren ilçelerimizin başında geliyor. Elazığ belediye Başkan Adayımız Sayın Şahin Şerifoğulları’yla beraber derneğimizi ziyaret ediyoruz. Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve misafirperverlik için hepinize teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki Arıcaklı kardeşlerimiz bugüne kadar kendisine hizmet edenlerle etmeyenleri bugüne kadar ayırt etmiştir. Bugünden sonrada 31 Mart 2019 akşamı inşallah Şahin Şerifoğulları kardeşimize en güçlü desteği vererek Elazığ’da liderliğe oynayacak buna inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Şerifoğulları ve Açıkkapı’nın daha sonra Şira Meydanındaki esnafları gezdi.

Ziyaretler vatandaşla içilen çayla sona erdi.

HABER: SITKI TAŞEL